Eski bakan Zeki Ergezen'in oğlu, babasının izinde

AK Parti'nin kurucularından eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in oğlu Muaz Ergezen, babasının izinden giderek AK Parti Bitlis milletvekili adayı oldu.

Eski bakan Zeki Ergezen'in oğlu, babasının izinde
Eski bakan Zeki Ergezen'in oğlu, babasının izinde
GİRİŞ 05.05.2023 12:01 GÜNCELLEME 05.05.2023 12:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmaları kapsamında Bitlis'in her noktasına gittiğini söyleyen Ergezen, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını ifade etti.

Samimi tavırlarıyla dikkat çeken Ergezen, yaptığı açıklamada Bitlis halkının seçimde tercihini AK Parti'den yana kullanacağına emin olduğunu dile getirdi.

"BİTLİS İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM"

Ergezen, "AK adaylar olarak çaldığımız her kapıda, Bitlisimizin bu şehre, ülkemize, Türkiyemize emekleri olanları her zaman yad ettiğine ettiğine şahit olduk. 19, 20, 21, 22, 23. dönem Bitlis milletvekiliği, 58 ve 59. hükümetlerde Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan Babam Zeki Ergezen'e Bitlis halkının duymuş olduğu sevgiyi bir kez daha hissettim. Kuşkusuz bu sevgi davasına güçlü bir şekilde sahip çıkması ve bu ülke için elinden gelen herşeyi yapmasından kaynaklanıyor. İşte bu, AK adaylar olarak bizler için bir yol haritası. Hepimizin kalbi Türkiye için atıyor. 21 yıllık AK Parti iktidarının hakiki icraatlarını Bitlisimizin dört bir yanında görebilirsiniz. Biz bu hizmetleri daha çok geliştirmek için ne yapabileceğimiz konusunda gece gündüz çalışıyoruz. Her temasımızda notlarımızı alıyor ve çalışmalarımızı planlıyoruz. Çaldığımız her kapıda bizi samimiyetle bağrına basan, AK Partiye ve bizlere olan desteğini ifade eden Bitlis halkına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda, merhum Babam Zeki Ergezen'in mirasıyla Bitlis için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumu bir kez daha ifade ediyorum." 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • RAMANIN KULU 1 yıl önce Şikayet Et
    Babadan oğula ne güzel
    Cevapla
  • DAĞHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah için babasının bitlis ve ahlat a emeği çoktur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!
ABD ve İran'dan gizli toplantı