AK Parti'den yerel seçim açıklaması! Adayların açıklanacağı tarih belli oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart'taki yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Adaylarımızın bir bölümünü önümüzdeki pazar günü kalanını ise 15 Ocak'taki seçim beyannamesinde açıklayacağız" dedi.

GİRİŞ 03.01.2024 23:04 GÜNCELLEME 03.01.2024 23:09
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Son dakika AK Parti haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Milyonlarca insanın merak ettiği "AK Parti'nin adayları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt veren Sözcü Çelik, adayların açıklanacağı tarihi duyurdu.

AK Parti'den yerel seçim açıklaması! Adayların açıklanacağı tarih belli oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

İŞTE ADAYLARIN AÇIKLANACAĞI TARİH

Adayların açıklanacağı tarihi açıklayan Çelik, "Birkaç aşamalı yöntem takip ettik adayların belirlenmesiyle ilgili. Teşkilatlarımızda temayül yoklamaları yapıldı. Cumhurbaşkanımız büyükşehirleri ve şehirleri toplayarak değerlendirmeler yaptı.

Şimdi kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümün ilk açıklamasını bu Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz.

AK Parti'den yerel seçim açıklaması! Adayların açıklanacağı tarih belli oldu

'ADAYLARIN İLK BÖLÜMÜNÜ PAZAR, İKİNCİ BÖLÜMÜ 15 OCAK'TA AÇIKLAYACAĞIZ'​

 Kalanı da Ankara'da Ocak 15'de beyanname toplantısıyla açıklayacağız. 20 yıldır bu konuda yaptığımız bir sürü şey var. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından deneyimleri var.

Şimdiye kadar sürdürdüğümüz iyi uygulamaları sürdürmeyi ama aynı zamanda yeni siyasetler gerektiriyor. Belediyecilik geleneğimizin ana esaslarını içeren ve bugünün dünyasına hitap edecek bir beyanname olacak." dedi.

AK Parti'den yerel seçim açıklaması! Adayların açıklanacağı tarih belli oldu

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 78
  • Zanayiçiydi Esnaf 3 ay önce Şikayet Et
    Gıçık oluyorum şu sözcü ömer'e; neden hala piyangonun vergisinin düşürüldüğü ile ilgili bir açıklama yapmıyor. Günaha davetiye çıkarıyorlar mekke'nin medine'nin hademeyinleriydi hani bunlar.
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul imdat imdat çığlıkları atıyor Allah için kurtarın bu esaretten Fatih Sultanın emaneti
    Cevapla
  • Ama öyleee 3 ay önce Şikayet Et
    Kendi adına konuş. İstanbullu mutlu !!!! papazoğlu %46 oy alıyor hala... Bırakın seçimlerinde debelensinler...
    Cevapla
  • Osman bey 3 ay önce Şikayet Et
    sandığa gitmiyoruz emekli perişan 1. derece memurun gösterge sözü yerine getirilmedi bekliyoruz bakam
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    seçim filan düşünmüyorum nasıl ev geçindiririm onun derdindeyim artık ssk emeklisi olarak asgari ücretin bir buçuk katından fazla emekli maaşı alırken şimdi asgari ücretle hemen hemen aynı maaşı alıyorum seneye de asgari ücretin altına düşer emekli maaşım bunun bir açıklaması yapılsa neden böyle yapıldığının
    Cevapla
  • İşte öyle 3 ay önce Şikayet Et
    Biz onu da alamıyoruz...
    Cevapla
  • Özkan 3 ay önce Şikayet Et
    Akp bu kafayla ist ve Ankara yı Zor alır
    Cevapla
  • Arif¹ 3 ay önce Şikayet Et
    Ben hükümetimize oy vermiş birisi olarak. Muhalefetin seçim programını yürürsem hepsini alırız derim neredeyse. Bu kadar saçma bir seçim ortami olmadi ülkemizde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha