Penta Teknoloji Lexar ile yeni bir iş birliğine imza attı!

Penta Teknoloji, bellek çözümleri alanında dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Lexar ile yeni bir iş ortaklığı gerçekleştirerek ürün yelpazesini genişletti.

Penta Teknoloji Lexar ile yeni bir iş birliğine imza attı!
Penta Teknoloji Lexar ile yeni bir iş birliğine imza attı!
GİRİŞ 02.02.2024 11:15 GÜNCELLEME 02.02.2024 11:15

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarını ve bilgi teknolojileri ürünlerini tüketicilerle buluşturan Penta Teknoloji, dağıtıcılığını üstlendiği markalara bir yenisini daha ekledi. Bellek çözümleri alanında faaliyet gösteren Lexar’ın katı hal sürücüleri ve dahili bellek ürünleri, yeni iş birliği kapsamında Penta Teknoloji güvencesi altında Türkiye’deki iş ortakları ile buluşacak.

Teknoloji alanındaki yenilikçi ürünleri Türkiye genelindeki tüketicilere ve işletmelere ulaştırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal sözlerine şöyle devam etti: “Bellek çözümleri alanında dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Lexar ile yaptığımız iş birliğinin, büyüme ve iş ortaklarımız nezdinde tek olma hedeflerimize büyük katkısı olacak. E-ticaret platformlarından teknoloji marketlerine, bireysel tüketici ürünlerinden kamu ve kurumsal ihtiyaçlara kadar teknolojinin tüketiciyle buluştuğu her noktada varlık gösteriyoruz.

Türkiye çapındaki geniş ve donanımlı bu ağımızla iş ortaklarımızı farklı alanlarda dünyanın lider markalarıyla buluşturmanın, çözüm ortakları olarak geniş ürün yelpazemiz sayesinde istedikleri tüm ürünleri farklı yerlerde aramaya gerek kalmadan, tek hizmet merkezi olarak Penta Teknoloji'den satın alma imkanıyla sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni iş birliğiyle iş ortaklarımızın Lexar’ın katı hal sürücüleri ve dahili bellek ürünlerine ihtiyaç duydukları anda rahatlıkla erişmelerini sağlayacağız. Ürün ve hizmet portföyümüzü yeni ortaklıklarla sürekli büyüterek katma değerli hizmetler sunmaya, dijitalleşmeye yaptığımız yatırımlarla fark yaratmaya devam edeceğiz.”

Lexar CEO’su Ryan Li ise “Lexar ve Penta Teknoloji arasında Türkiye pazarındaki varlığımızı yeniden şekillendirecek önemli bir iş birliğini resmi olarak duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Dikkatli bir değerlendirme ve stratejik planlamanın ardından Lexar ve Penta Teknoloji, Lexar markalı bileşenleri Türkiye çapında dağıtmak için güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği, değerli müşterilerimize en ileri teknoloji ve güvenilir çözümler sunma taahhüdümüzde önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.

Penta Teknoloji’nin, ülke genelindeki geniş ve yerleşik erişim ağı, Lexar'ın yüksek performanslı bileşenler sunma konusundaki itibarını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Penta Teknoloji ile olan ortaklığımızın müşterilerimizin genel deneyimini geliştireceğine ve her iki kuruluşun başarısına katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor