İrem Derici: ''Bildiğin poşet poşet ilaçlarla geziyorum. Ben manyağım!''

Aşırı kilo kaybına bağlı bağışıklık çökmesi nedeniyle bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan İrem Derici, 30 gün sonra ilk kez sahneye çıkarak hayranlarıyla buluştu.

İrem Derici: ''Bildiğin poşet poşet ilaçlarla geziyorum. Ben manyağım!''
İrem Derici: ''Bildiğin poşet poşet ilaçlarla geziyorum. Ben manyağım!''
GİRİŞ 05.10.2017 14:35 GÜNCELLEME 05.10.2017 14:35

İrem Derici, aşırı kilo kaybına bağlı bağışıklık çökmesi nedeniyle 21 gün önce hastaneye kaldırılmış 18 günlük tedavi sürecinin 12 gününü yoğun bakım ünitesinde geçirmişti. Hastanede tedavi olduktan sonra yakın zamanda çıkan İrem Derici kendini sahnelere attı. İnstagram hesabından da paylaşım yapan İrem Derici'nin son haline bakılınca kilo aldığı ve imaj değiştirdiği görüldü.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde 18 gün bağırsak enfeksiyonu tedavisi gördü. Tedavisinin ardından geçtiğimiz günlerde taburcu olan Derici, dün akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Berkay ile aynı sahneyi paylaştı. ”Ey Aşk” şarkısı ile düet yapan ikili izleyicilerden tam not alırken, İrem Derici'nin enerjik hali dikkat çekti. 'Kalbimin tek sahibine' şarkısına birlikte düet yapan ikilinin performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

''HAKETTİM Mİ? EVET, HAKETTİM!''

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İrem Derici sağlığıyla ilgili şu sözlere yer verdi:

"Bildiğin poşet poşet ilaçlarla geziyorum. 18,30 mide koruyucu, 19.00 antibiyotik, 19.30 folik asit şeklinde.. Hakettim mi? Evet hakettim! O yüzden yaklaşık bir ay daha ilacımızı içeceğiz, evimizde oturacağız, çayımızı demleyip dizimizi izleyeceğiz... ama gel gör ki, dört gün önce taburcu olan bu kadın dayanamadı yine sahneye çıktı. Neden? Çünkü ben manyağım! İş aşkı, sahne aşkı, müzik aşkı diyelim... Bu arada 4 kilo aldım"