100 STK'dan seçim için tarihi çağrı

Seçim öncesi Türkiye’nin geleceği hakkında önemli açıklamalar yapmaya hazırlanan Sivil Toplum Kuruluşları ortak bir deklerasyona imza atıyor

100 STK'dan seçim için tarihi çağrı
100 STK'dan seçim için tarihi çağrı
GİRİŞ 26.05.2015 15:43 GÜNCELLEME 26.05.2015 15:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye 7 Haziran seçimlerine kilitlendi. Siyasi partiler (CHP, MHP, HDP), illegal terör örgütleri (PKK, DHKP-C, FETÖ) arkalarına küresel güçleri de alarak bir seçim ittifakı kurarak AK Parti iktidarına savaş açarken, Anadolu'dan doğan STK'lar milli iradeye sahip çıkıyor. 

Aralarında Memur-Sen, Ensar, İlim Yayma, Hak-İş, İHH, MÜSİAD, Askon, Anadolu Platformu gibi yaklaşık 100 Sivil Toplum Kuruluşu “Ortak Akıl Platformu” çatısı altında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde tarihi bir açıklama yapacak.

50 STK "ORTAK AKIL PLATFORMU"NU KURDU

İçlerinde Memur-Sen, Ensar, İlim Yayma, Hak-İş, İHH, MÜSİAD, Askon, Anadolu Platformu gibi yaklaşık 100 Sivil Toplum Kuruluşu "Ortak Akıl Platformu" çatısı altında İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde tarihi bir açıklama yapacak. Seçimlerden önce Türkiye'nin geleceği hakkında önemli açıklamalar yapacak olan Sivil Toplum Kuruluşları ortak bir deklerasyona imza atacak. Açıklamada Türkiye'nin geleceği, milli iradeye sabotaj ve yeni vesayet sistemi denemeleri hakkında önemli açıklamalar yapılacağı belirtiliyor. 

Yer: Haliç Kongre Merkezi/İstanbul
Tarih: 27 Mayıs 2015/Çarşamba
Saat: 10: 45

YORUMLAR 16
  • Şampiyon Galatasaray 8 yıl önce Şikayet Et
    Memur-sen memurlar adına siyaset yapma hakkını nereden almış, memurların hakkını hükümet nazarında arayacağına neler yapıyorsun?
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi dünya görüşündeki sendikaya üye olmakta özgür. Beğenmiyorsan başka sendikaya gidersin. Asıl Marksist Leninistlerin elinde oyuncak olan Mühendis odaları zırt pırt tüm Mühendisler adına açıklama yapma yetkisini nereden alıyor?
    Cevapla
  • Hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin oyu kendine. Kendi gibi düşünmeyip,onun partisine oy vermeyeni hafizanAllah kafir gibi lanse etmek yada direkt kafir demek insanı uçuruma götürür.
    Cevapla
  • c.t 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur yaa.üç tane bir ayrı ayrı olsa bir kuvvetindedir fakat bu birler sırt sırta birbirlerine destek olsa yüz onbir kuvvetindedir.ince ince ipler bir olsa halat olur kopmaz vb.biz birlik olalim Allah bizimledor İnşaallah
    Cevapla
  • İsmail 8 yıl önce Şikayet Et
    Dün birlik günüdür. Allah razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun hep ortaligi yakip yikan tehdit edenlerin sesi cikiyordu boyle bi ses icimizi rahatlatti Allah Dogru yoldan ayirmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı