Fadıl Akgündüz, gözyaşlarıyla kime oy istedi?

Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Fadıl Akgündüz, Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Akgündüz, konuşmasının bazı bölümlerinde gözyaşlarını tutamadı.

Fadıl Akgündüz, gözyaşlarıyla kime oy istedi?
Fadıl Akgündüz, gözyaşlarıyla kime oy istedi?
GİRİŞ 02.07.2007 00:54 GÜNCELLEME 02.07.2007 00:54
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Konuşmasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Akgündüz, '1997 yılında 'Türkiye'nin topraklarında en büyük otomobil fabrikasını kuracağız' dediğim zaman o gün Jet-Pa Holding'in sermayesi 62 trilyon liraydı. Koç Holding'in sermayesi 50 trilyon idi. Benim sahip olduğum şirket Türkiye'nin en sermayeli şirketi iken ben geldim ve size bu sözü verdim. Ama diyorlar ki, 'Fadıl Akgündüz insanları dolandırdı'. Ben Güneydoğu'ya yatırım yapmak için geldim. Size söz veriyorum; ömrümün son anına kadar ben bu mücadeleden vaz geçmeyeceğim. Sizinle el ele vereceğim. 1. Lig'e çıkardığım Siirt Spor'u 3. Lig'e düşürdüler. Siirtspor'u yine 1. Lig'e çıkaracağım. Otomobil farbikasını hayata geçireceğiz. Sizinle el ele vereceğim. 1 milyon insana gelir sağlayacağım. Fabrikalarımızı kuracağız' dedi.

Akgündüz, konuşmasının ardından Siirt'ten bağımsız aday gösterdiği avukatı Bilal Veysi Yaşar ile birlikte halkı selamladı.

İHA

YORUMLAR 28
  • abdulaziz 16 yıl önce Şikayet Et
    fadıl. 4.5 yıldır nerdeydin fadıl bey. seçimden seçime yüzünü görüyoruz. bırak artık bu oyunları yemez kimse artık.sayın başbakan bağıra bağıra gelin memleketinize yatırım yapın diyordu o zaman neden gelmedin nerdeydin neden duymadın bırak artık bu fabrika yalanını başka bişey bul kendine halk alıştı bu yalana.
    Cevapla
  • Ali Saygin 16 yıl önce Şikayet Et
    . Fadil akgunduz zenginligin her sey icin yeterli oldugunu sandi.Enaniyetine mahkum dustu.Haddini bilse adimlarini dikkatli atsa belkide TUrkiyeye faydasi dokunabilirdi.Ama otomotiv gibi koclarin,oyaklarin ilgi alanina destursuz girince sonuc kacinilmaz oldu.Mumin akilli olmali ve enaniyetine yenik dusmemeli.Mutevazi tavrini korumali.Jet-pa fadila buda benim tavsiyem olsun.
    Cevapla
  • ahmet al 16 yıl önce Şikayet Et
    Niyetin iyi idi ama. İyi niyetle başladın ama Türkiyeyi ve şartlarını bilmeden işe kalkıştın bence Fadıl bey.Saman altından su yürütmeden ve her ama her yönüyle güçlü olmadığın zaman insanı harcarlar Fadıl bey.Biraz tecrübe lazım.Futbolu bırakın işe el atın Fadıl abi.Millet aç Futbol karın doyurmuyor.selamlar
    Cevapla
  • faruk inanç 16 yıl önce Şikayet Et
    tuna ılgen e . turkıye de hersey adam gıbı yapmak ısteyen ınsanlara yeterınce destek olunmadıgı ıcın dayatmalara meydan veren senın gıbı ınsanlar oldugu surece basarılı ınsanlar yatırım magduru olan dogu ve guney dogu anadolu ınsanlar hep boyle magdur olacaklar sayenızde cumhurıyet mıtıngı yaparsınız olmaz serıat mıtıngı yaparsınız olmaz yakında cıkarır bırde laıklık mıtıngı yaprsınız
    Cevapla
  • RIFAT YILMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    haksızlığın böylesi. Bilmiyorum ki bu Vatansever Fadıl Akgündüz\'den ne istediler ? Tek sucu Güneydoğuya yatırım yapmak mı ? Tabi bu bazılarının tekeline comak sokmak tı. Fadıl Bey Yolun acık olsun. Unutma ki her zaman yanındayız .. Biz dana tüm kalbimizle inanıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var