Yalova’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı

Yalova’da iki otomobilin çarpışması can pazarı yaşanan trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Yalova’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı
Yalova’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı
GİRİŞ 21.01.2023 04:01 GÜNCELLEME 21.01.2023 04:01

Alınan bilgiye göre, İl Özel İdaresi trafik ışıklarında Stadyum Caddesi’nden çıkış yapan 77 BE 637 plakalı otomobil ile Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde seyreden 34 CRP 302 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada iki araçta bulunan sürücü ve yolcular can pazarı yaşandı. Otomobillerde yaralanan 1’i ağır 4 kişi Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlardan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'