5 yaşındaki çocuğu gözaltına aldılar

İsrail askerlerinin polis aracına taş atan 5 yaşında bir çocuğu göz altına almasına dair kaydedilen amatör kamera kaydı izleyenlerin büyük tepkisini çekiyor.

GİRİŞ 11.07.2013 18:26 GÜNCELLEME 11.07.2013 20:23
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Görüntüler Batı Şeria'daki El Halil şehrinde kaydedildi. Bir gün önce polis aracına taş attığı görülen 5 yaşındaki bir Filistinli çocuk 6 tane İsrail askeri tarafından gözaltına alınmak istendi. Çocuğun yakınlarının itirazlarına rağmen çocuğu götürmekte ısrar eden askerlere mahalleli de tepki gösterdi. Çocuğun babasının itirazına aldırış etmeyen askerler çocuğu, babası ile birlikte bir askeri araca bindirerek ifadelerini almak üzere bölgeden götürdü.

Amatör bir kamera tarafından kaydedilen olayın görüntüleri ise büyük tepki çekiyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • alpaslan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    YARABBİ YA ZAFER YA ŞEHADET!. Allahım Müslümanlara yapılan eziyetleri Ramazan ayı hürmetine kaldır. Ümmete akıl ver. Birlik beraberlik ihsan et. Zalimlere kılıç çekmeyi bizlere nasip et. Şehadeti nasip et Allahım.
    Cevapla
  • TÜRK BEY 10 yıl önce Şikayet Et
    KE FE RE LER. bu keferelerin canları sıkılıyor... yarabbim kıyametten önce biz osmanlı torunlarına kudüs ün fethini nasip et amin...........
    Cevapla
  • @dem 10 yıl önce Şikayet Et
    DAYAN FİLİSTİN. dayan filistin yahudilerin helak olmasına az kaldı allahın izni ile sonları geliyor
    Cevapla
  • okanan an 10 yıl önce Şikayet Et
    işkence yapın.. oldu olacak çocuğu konuşturmak için işeknce yapın bari. şerefsizler. İnsanlığınız bukadar sizin.
    Cevapla
  • Hüseyin Erdebil 10 yıl önce Şikayet Et
    Belki İSraili yıkar ne olur ne olmaz!. Onlar zaten korkaklar!, Gördükleri her müslümandan, çoluk-çocuğundan hatta hayvanından bile korkarlar. Yıllarca Avrupada ve dünyanın değişik yerlerinde Hristiyanlarla ve müslümanlarla mücadelelerinde hep azınlık ayağı yapıp, gaddar yönetimlerden kıyaklar almışlardır. iki yüzlü ve korkak insanlar. kendinden başkasınıda hiç sevmiyorlar. kendini beğemiş tayfa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray taraftarını çıldırtan sözler: 50 yıl konuşulur
Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü