Sistani: Üzüntüyle öğrendik

Irak'ta Şii dini otorite Ayetullah Ali es-Sistani, Suudi Arabistan'da Şii din adamı Ayetullah Nemr Bakır en-Nemr'in idam edilmesini kınadı.

Sistani: Üzüntüyle öğrendik
Sistani: Üzüntüyle öğrendik
GİRİŞ 03.01.2016 11:18 GÜNCELLEME 03.01.2016 11:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış


 

Sistani'nin Necef'teki ofisinden yapılan açıklamaya göre, Sistani, Suudi Arabistan'daki "el-Katif" halkına seslenerek, "Bölgede haksız yere kanları dökülen bir grup mümin kardeşimizin ve bunların içerisinde bulunan Alim Şeyh Nemr'in şehadet haberini üzüntüyle öğrendik" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, "Bu olayı kınıyoruz ve evlatlarını kaybeden yaslı ailelere başsağlığı diliyoruz" denildi.

 

YORUMLAR 12
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    ey iran yöneticileri kendinize gelin ve müslüman kanı dökmekten vaz geçin artık hainler düşmanların gargarasıile. başta yol kateder lakin sonra onu düşman yok eder. kendinize gelin ve artık Allahın ipine sarılın yoksa sizin için geç olacak
    Cevapla
  • tayip baba 8 yıl önce Şikayet Et
    ey milli görüş sen yanlış görüş olmuşsun..seninde irandan farkın yok nasıl hdp pkk den farksızsa sende öyle... allah necmettin erbakandan razı olsun ....şimdiki milli yanlış görüşede , islamın birlik ve beraberliği için allah hakkı gören göz nasip etsin.
    Cevapla
  • tırrrt 8 yıl önce Şikayet Et
    din sadece sizin çıkarınız oldumu dürüstlük olur suriyede zalim esadı desteklemekle ne kadar hata yaptığınızı er veya geç anlıyacaksınız suudiyi aynen Lübnan suriye yemen ırak gibi iç savaşa zorladınız ama yemedi suudiyi kutlarım tez vakitte önlemlerini aldi darısı hdp lilere ipe bekliyoruz
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    israilden daha büyük düşman iran
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbime şükür hakiki din düşmanlarını şimdi daha net öğreniyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak