Krizin ardından Katar'a sürpriz ziyaret

Umman Dışişleri Bakanı Yusuf bin Alevi bin Abdullah, Katar'a gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette Katarlı mevkidaşı Al Sani ile bir araya geldi

Krizin ardından Katar'a sürpriz ziyaret
Krizin ardından Katar'a sürpriz ziyaret
GİRİŞ 05.06.2017 22:18 GÜNCELLEME 05.06.2017 22:24
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Umman Dışişleri Bakanı Yusuf bin Alevi bin Abdullah'ın, Katar'da mevkidaşı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldiği bildirildi.

SÜRPRİZ ZİYARET

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan "diplomatik" kriz devam ederken Umman Sultanlığı'ndan Katar'a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRME YOLLARI ELE ALINDI

Katar Haber Ajansı QNA'ya göre, iki ülke dışişleri bakanlarının başkent Doha'da gerçekleştirdiği görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ile bunları güçlendirme yolları ele alındı.

Abdullah'ın Katar ziyareti, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in Danışmanı ve Mekke Emiri Halid bin Faysal bin Abdulaziz'in Kuveyt ziyaretiyle eş zamanlı gerçekleşti.

Suudi Arabistan, Bahreyn, BAE, Mısır ve Yemen, bu sabah "teröre destek vermekle suçladıkları" Katar ile diplomatik ilişkilerini kestiklerini duyurmuştu.
Katar
 

YORUMLAR 29
  • ozan fb 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis şöyle bi uçağa binip Katara gitse de zalimler, uşaklar, hainler kudursa..
    Cevapla
  • fakir 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudlar sıranın elbet kendilerine geleceğini biliyor ve öteleme yapıyor.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kabeyi bu kafir Kralın elinden almak şart. herif onca Müslümanın parası ile kafir ABD yi besliyor. Müslüman Kabe ye getiriyor Kafir alıp Müslümanı yok ediyor.
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    BAE ,Mısır, Bahreyn zaten Erdoğan düşmanı Suudlar ABD darbe yapar korkusu var Katar da Türkiye ve Erdoğan sevgisi yüksek sonuç olarak işte olanlar bu
    Cevapla
  • yapıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Katarın da işi biter. Bu Umman ,Araplar çözemez TÜRKİYE ,Rusya ile birlikte Amerikayı ikna etmesi gerekir. Araplar malum Amerika ne derse onu uygular .. ( zırt pırt yapmak kullanılmaz .)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı