Ukrayna'da uranyum deposu vuruldu! Radyoaktif dumanlar Avrupa'ya ilerliyor

Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, Rusya’nın Ukrayna’da seyreltilmiş uranyumlu mühimmat deposunu vurması sonucu ortaya çıkan radyoaktif dumanların yükselerek Batı Avrupa’ya doğru ilerlediğini söyledi.

Ukrayna'da uranyum deposu  vuruldu! Radyoaktif dumanlar Avrupa'ya ilerliyor
Ukrayna'da uranyum deposu vuruldu! Radyoaktif dumanlar Avrupa'ya ilerliyor
GİRİŞ 19.05.2023 22:49 GÜNCELLEME 19.05.2023 22:49
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev yaptığı açıklamada, Ukrayna’da Batı tarafından tedarik edilen seyreltilmiş uranyum mühimmatı deposunun vurulması sonucu radyoaktif bir bulutun Batı Avrupa’ya doğru ilerlediğini ifade etti. Vurulan mühimmat deposunun Polonya sınırına yakın olduğunu belirten Patruşev, Polonya’da radyasyon artışının kaydedildiğini aktardı.

Patruşev ayrıca, ABD’nin Ukrayna topraklarında kullanmak üzere kimyasal ve biyolojik silahlar geliştirdiğini ve bu silahları çoktan kullanmaya başladığını sözlerine ekledi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • SultanalparslanHAN 11 ay önce Şikayet Et
    Bir pislik, diğer pisliğin pislik olduğunu söylüyor. Sanki ruslarla Abd veya ab farklı.. Hepsi kendi insanından başkasına yaşam şansı tanımıyor. Hepsi sömürgeci ve emperyalist. Halkları hariç tutuyorum. Halklar geçim derdinde zavallı durumdalar.
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 11 ay önce Şikayet Et
    amerika demek kan gözyaşı sömrü ve yokluk kıtlık ve hüsran demektir.
    Cevapla
  • hasann 11 ay önce Şikayet Et
    Abd hem beyni hemde iradeleri...
    Cevapla
  • gurbetci 11 ay önce Şikayet Et
    Batıya iyi oluyor derken Biz batıda milyonlarca türküz biraz daha düşünceli yorumlar yapılmalı normal halkında bir suçu yok politikacılar amerikanın itliğini yapıyor yıllarca türk devletinin yaptığı gibi şimdi reisimiz var şükür onunda arkasında durulmalı
    Cevapla
  • SultanalparslanHan 11 ay önce Şikayet Et
    Eskiden neyse gidilmiş de, artık gavur memleketlerde durulmaz. Fırsat bulun dönün kardeşim.
    Cevapla
  • Ysn 11 ay önce Şikayet Et
    Gel kardesim kendi memleketine gavur ellerinde ne isin var....
    Cevapla
  • Morelli 11 ay önce Şikayet Et
    Amarikanin yalakaligini yapan avrupa savasi tetikliyor durmadan silahlandiriyor ukraynayi kiralik ulke haline getirmis zelenski ise sov yapiyor yalvariyor daha cok silah daha cok olu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!