Ateşkesi çıkmaza sokan İsrail'den katliam kararı

İsrailli yetkili, Kahire'de devam eden ateşkes görüşmelerle ilgili, "Kahire'deki heyet ateşkes teklifine ilişkin çekincelerini aracılara sunarak kentten ayrıldı, Refah ve Gazze'deki diğer operasyonlar sürecek" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 09.05.2024 19:10 GÜNCELLEME 09.05.2024 20:14
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

İsrailli yetkili, Kahire'de devam eden ateşkes görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı. Yetkili, "Kahire'deki heyet ateşkes teklifine ilişkin çekincelerini aracılara sunarak kentten ayrıldı, Refah ve Gazze'deki diğer operasyonlar sürecek" dedi.

İSRAİLLİLERDEN ESİRLERİN EVLERİNE GETİRİLMESİ İÇİN GÖSTERİ

Kudüs'te İsrailli esirlerin evlerine geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. Göstericiler, Gazze Şeridi'nde devam eden çatışmalarda ölen ve henüz gömülmemiş yakınlarını temsilen boş bir tabut taşıdı. Esir alınan İsraillilerin serbest bırakılması çağrısında bulunan pankartlar taşıyan göstericiler, "Hepsi hayata dönene, iyileşene veya İsrail mezarlarına gömülene kadar dinlenmeyeceğiz" sloganı attı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Bigman2023 1 hafta önce Şikayet Et
    Pek yakında Hz Mehdi Kudüse girecek ve zalimlerin kellesini alıcak.!Bu konuda hemfikiriz.
    Cevapla
  • İbrahim 1 hafta önce Şikayet Et
    Kiminle yapacak bunu hani müslüman?
    Cevapla
  • Hamo 1 hafta önce Şikayet Et
    Hele her gün bir esirin kafasına sıksinlar Yahudiler nasıl ayaklanip geri çekiliyo lanetli kavim korkaktir
    Cevapla
  • Rıdvan 1 hafta önce Şikayet Et
    Esire sıkarsan onlardan ne farkın kalır. Yürüttüğün davanın hiçbir kıymeti kalmaz ozaman. Koca çelişkiye düşersin. Bu arada zafere giden her yol mubah değildir. Senin söylemin birazda oraya çıkıyor.
    Cevapla
  • Ahmets 1 hafta önce Şikayet Et
    Halen laflara inanan var mi
    Cevapla
  • Kürt murat 1 hafta önce Şikayet Et
    Tekdileyim başlarına taş yağar inşallah o çoluk çocuğun agı yerde kalmasın
    Cevapla
  • Kübra 1 hafta önce Şikayet Et
    7ekimden bu tarafa Amerika yok Aralık'ta savaş bitecek yok Ocak sonunda İsrail'den desteği çekeriz..Havadan yardım gösterişi...yokbati Şeria sivillere yerleşimi kınıyoruz..Gazze'ye yardım limanı inşaatı....Hepsi de Gazzeyi işgal etme yok etme planları tıkır işliyor...Ey müslümanlar ve liderleri vicdanlarıniz neden Gazze için Kudüs için Allah için aktif harekete geçmiyor...Yemeni Kimsesi
    Cevapla
  • 212 1 hafta önce Şikayet Et
    Arap ulkelerin bastakinler kimin emrinde amarikanin adamları degilmi onlar karşı gelirlerse koltuk gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza öncesi Reisi'nin son sözleri ve görüntüsü ortaya çıktı: Bugün mübarek...
İran'dan son dakika Reisi açıklaması! Kızılay Başkanı yeni gelişmeyi duyurdu