Erdoğan'dan KAAN müjdesi! Filoya gireceği tarihi açıkladı! Emeklilere de seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Beşinci nesil savaş uçağımız KAAN'ı 2028'de savaş uçağı filomuza dahil edeceğiz" dedi.

GİRİŞ 06.03.2024 18:37 GÜNCELLEME 06.03.2024 19:16
Bu Habere 194 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da düzenlediği mitingde konuştu. Çalışanlara ve emeklilere seslenen Erdoğan birlik mesajı verdi. Erdoğan, Türkiye'nin yerli ve milli beşinci nesil savaş uçağı KAAN'ın 2028 yılında savaş filosuna dahil edileceğini de duyurdu.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'KAAN'I 2028 YILINDA SAVAŞ UÇAĞI FİLOMUZA DAHİL ETMEYE BAŞLIYORUZ'

Geçtiğimiz haftalarda beşinci nesil savaş uçağımız KAAN gökyüzüyle buluştu. Türkiye bu alanda dünyanın ilk dört ülkesi arasında yer aldı. KAAN uçuyor, gökle buluştu. KAAN nerede bu CHP ya? Nerede diğerleri? İnşallah 2028 yılında KAAN'ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz.

ERDOĞAN'DAN EMEKLİLERE MESAJ

2023 yılında ekonomimiz yüzde 4,5 büyüdü. Merkez Bankası döviz rezervlerinde de sorun yok. Yani ekonomimizin temel direklerinde bir sıkıntı yok.

Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz. Uzun yıllar tek hanede tuttuğumuz gibi yine başaracağız.

Devletimizin gelirleri arttıkça inşallah çok daha fazlasını yapacağız. Emeklilerimizin şunu bilmesini isterim; Biz muhalefet gibi hayal taciri değiliz hiçbir zamanda olmadık. Şimdiye kadar insanımıza hep dürüst olduk, hasbi davrandık.

Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarını biliyoruz. Emeklilerimizin yükünü azaltacak her bir adımı attık, atıyoruz.

Biz sırf oy uğruna milletimize yalan söyleyemeyiz. Şimdiye kadar hep dürüst olduk. Daima gönül dili ile açık yüreklilikle konuştuk.

İnşallah el ele verecek sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Yeter ki aramıza kimseyi sokmayalım. Birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Gerisi Allah’ın izni ile kolaydır.

'ÜLKE VE MİLLET DÜŞMANLARINA KAÇTIKLARI DAĞLARI DAR EDİYORUZ'

6 Şubat ve diğer depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

31 Mart'ta bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gakkoşlar'dan aynı güçlü duruşu 31 Mart'ta da bekliyoruz. Bu meydan bana Elazığ'ın gümbür gümbür geleceğini söylüyor. Elazığ, yüksek oranda oy vererek yine tarih yazacağına inanıyorum.

Sizlerden aldığımız güçle ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları, saklandıkları mağaraları dar ediyoruz, dar.

Sınırlarımız veya hudutlarımız dışında nerede terörist varsa hepsinin tepesine biniyoruz.

Bir dönem teröristlerin cirit attığı dağlarımızda, Cudi'de, yaylalarımızda bugün ülkemizin ve dünyanın farklı köşelerinden turistler korkusuzca geziyor. Girilemez denilen ne kadar yer varsa hepsine girdik. Yılın 365 günü 7/24 operasyonlarımız devam ediyor.

Terörle mücadeleyi artık sınırlarımızın ötesine taşıdık. Sınırlarımız ötesindeki terör yuvalarını da kurutuyoruz. Birilerinin kürdistan kurma hayali vardı bu hayalleri yırtıp attık. Emperyalistlerin tetikçiliğini yapan, kiralık katil sürülerinin tümünü er ya da geç mutlaka kurutacağız.

'SÖZ KONUSU VATANIMIZIN BEKASI İSE KİMSEYİ GÖZÜMÜZ GÖRMEZ'

Bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz, soracağız. Elazığ terörle mücadelede en çok şehit verdiğimiz şehirlerin arasında yer alıyor. Yıllarca, kahramanca mücadele ettiler. Rabbim hepsinden razı olsun. Ruhları şad olsun. Cennetim vatanımızı alçaklara uğratmadılar. Türkiye üzerinde ameliyat yapılmasına müsaade etmediler.

Elazığlı yiğitlerimize olan minnet borcumuzu inşallah terörü bitirerek ödeyeceğiz.

Türkiye hiç olmadığı kadar azimli, kararlı ve dirayetlidir. Söz konusu vatanımızın bekası, devletimizin bütünlüğü, milletimizin huzur ve emniyetiyse bizim kimseyi gözümüz görmez.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 194
  • SARI SELİM 1 ay önce Şikayet Et
    Ortalık AÇ GÖZLÜ DOLMUŞ haline şükreden yok.....Rabbena hep bana ,eskiden bu sitede para dilenen yoktu nereden geldi bu gulyabaniler pensilvanyadan mı?
    Cevapla
  • Kompataro 1 ay önce Şikayet Et
    Reisine bi fonksiyonu yok bu işlerde..eskiden beri gelen bir süreç
    Cevapla
  • Var 1 ay önce Şikayet Et
    Ekonomist degilmiydi.
    Cevapla
  • burhan 1 ay önce Şikayet Et
    müjde değil icraat bekliyor emekli
    Cevapla
  • Emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Vergi borcu silecek yerde emekliye vereydiniz.şimdi sandıkta sıra
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Biz sırf oy uğruna milletimize yalan söyleyemeyiz. Şimdiye kadar hep dürüst olduk. Daima gönül dili ile açık yüreklilikle konuştuk. Derken bile yalan söylüyor.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İslamın son ordusu bizden olmaz biz açız gözümüz de aç her türlü fitne fesata da açız biz doyalım dep parti gelmiş vatan gitmiş bunlar önemli şeyler değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti