Başbakan Erdoğan'a 1 tonluk hediye getirdi!

Muş'tan İstanbul Ümraniye Hekimbaşı hayvan pazarına kurbanlık getiren hayvan tüccarı Kemal Arat, Başbakan Erdoğan'a 1 tonluk hediyesi olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan'a 1 tonluk hediye getirdi!
Başbakan Erdoğan'a 1 tonluk hediye getirdi!
GİRİŞ 12.10.2013 13:46 GÜNCELLEME 13.10.2013 07:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hayvan pazarına, Muş'un Korkut ilçesinden geldiğini söyleyen Kemal Arat adlı hayvan satıcısı başbakana hediye etmek istediği yaklaşık bir ton ağırlığındaki boğayı gazetecilere gösterdi.

Arat, "Sayın Başbakanımız bizim memleketimizde herşeyi yaptı. Yollarımızı, okullarımızı yaptı, suyumuzu getirdi. Onun için bu danayı başbakana hediye için getirdik. Hediye edeceğim kendisine ancak ulaştıramıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    MEMURLAR KANUNU . Kanunlarda devlet memurlarının değerli hediyelereri kabul etmemesine dair bir kanun olması lazım. 1 tonluk bir boğa nerden baksan 25-30 bin tl eder, ve başbakanımızın bu hediyeyi kabul etmesi memurlar arasında hediye kabul etme(RÜŞVET ) in yaygınlaşmasına sebeb verebilir. hoca yellenirse,cemaat şeyini yapar diye bir atasözü vardır,durum ona benzer . hele hele bu hediyeyi veren sıradan bir vatandaş olursa, bir ülke başkanı neyin verse hadi dersin ,ama vatandaş böyle bir pahalı hediye verdimi olmaz.
    Cevapla
  • sarı derebeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    kazanmakgarati.... Sizin gibi değerli insanlarla bu ülkede yaşadığım için Rabbim'e bir kez daha şükrediyorum. Elhamdülillah.....
    Cevapla
  • Fikri güler 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR GÜN..... ZOR BİR COĞRAFYADA LİDERLİK YAPAN BÜYÜK LİDER ERDOĞAN SANA HAKARET EDENLERDE bir gün ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar senin gibi LİDERE SAHİP OLDUĞUMUZ için ALLAHIMA ŞÜKREDİYORUM.
    Cevapla
  • emre kurkut 10 yıl önce Şikayet Et
    dualarımız seninle . her zaman dua etmeliliyiz. Allah razı olsun. RTE Türkiye için Allahın bir lutfudur
    Cevapla
  • mehmed fethi 10 yıl önce Şikayet Et
    başbakana dana verilir de muhalefet mahrum mu bırakılır.. ben de işkembeyle paçaları kendilerine göndereyim bari. afiyetle çorba yapıp içsinler. :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok