İşte Palmir'in düştüğü havuz!

Zekeriyaköy'de 3.5 yaşındaki minik Pamir'in hayatını kaybettiği havuzun çevresinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadığı görüldü.

GİRİŞ 06.04.2014 14:14 GÜNCELLEME 06.04.2014 14:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zekeriyaköy'de minik Pamir'in evinde taziye ziyaretleri sürüyor. Dikdik ailesinin yakınları ve sevenleri taziye ziyareti için minik Pamir'in evine akın ediyor .

Öte yandan minik Pamir'in düşerek boğulduğu havuzun çevresinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmaması da dikkat çekiyor. Havuzun suyunun boşaltılmadığı, çevresine ise herhangi bir güvenlik şeridi çekilmediği görülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • ebru baltacı 10 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik Önlemi?. Bir yüzme havuzunun çevresine nasıl bir önlem alınabilinir ki? Bu önlem yerine o çocuk oraya nasıl geldi bu araştırılsın.
    Cevapla
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    HAVUZLU VİLLA. Çocuğun düştüğü havuzun bahçesinin 2 METRE yüksekliğinde duvarla çevrili olduğu söyleniyor. ben koca adam olup,şu halimle o 2 metrelik duvarı aşarım diyememde,3,5 yaşındaki çocuk ,2 metre duvarı nasıl aşıyor.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    hmmm simdi TÜRKIYEDeki tüm havuzlar yandi ..... o kadar havuz gördüm .. hic birinde önlem yok ... bilmiyorum yasa ne diyor bu konuda ... ama kirmizidan gecen polis olursa.... 50 m ilerde yaya köprü varken TEM OTOYOLDAn gecen yaslilar varsa ...SIGARA ile Benzin dolduran insanimiz varsa .... ne gibi önlem alacaksiniz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!