Kurtarma çalışmalarının görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye Soma'daki maden ocağında yapılan kurtarma çalışmalarına kilitlendiği sırada arama kurtarma çalışmalarını yürüten ekiplerin içeriden çektiği görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.05.2014 22:27 GÜNCELLEME 16.05.2014 04:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağındaki kazanın ardından ocağın içinde kalan işçiler ekipler tarafından aranmaya devam ediliyor. Son yapılan açıklamalara göre ocağın iç kısımlarında kalan en zor iki bölüme ulaşılmaya çalışıldığı belirtilirken, arama çalışmalarının paralel olarak 450 metreye kadar uzandığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 100 işçinin daha kaldığı iddiaları yürekleri burkarken, Bandırma'ya bağlı 911 Arama ve Kurtarma Derneği'nden gelen ekibin maden ocağının içinden çektiği görüntüler geriye kalan işçilerin nasıl zor şartlar altında arandığını gözler önüne serdi. Uçsuz bir karanlığın hakim olduğu görüntülere, ekiplerin el fenerleriyle geriye kalan işçileri arama çabaları yansıdı. Karanlıkta işçileri arayan ekiplerin zor şartlar altında yaptığı insanlık vazifesi ise gururlandırdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Cemil Beyazıt 10 yıl önce Şikayet Et
    Nevzat . Türkiye de olmasa neden 911 in altında ARAMA KURTARMA yazsın ?
    Cevapla
  • irfan SARI 10 yıl önce Şikayet Et
    911. Nevzat bey haberin içeriğini okumadığınızı belli etmişsiniz. "Bandırma'ya bağlı 911 Arama ve Kurtarma Derneği'nden gelen ekibin maden ocağının içinden çektiği görüntüler" diye haber devam ediyor. Şehit kardeşlerimiz için dua edelim. Mekanları Cennet i Ala olsun. Amin.
    Cevapla
  • elif doğacı 10 yıl önce Şikayet Et
    911. hiçbir sıkıntı yok sende bunamı takıldın hemen altında arama kurtarma yazıyor onudamı görmedin rabbim sen sabır ver bol bol sabır ver
    Cevapla
  • Allptiginn 10 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim muvaffak etsin inşallah. 911 numarası Türkiye de Arama Kurtarma ve Dağcılık Kulübünün telefon numarası ondan dolayı yazıyor ayrıca dikkat ederseniz 911'in altında Arama Kurtarma yazıyor .. Rabbim muvaffak etsin inşallah mucize nasip eylesin
    Cevapla
  • Abdurrahman OCAk 10 yıl önce Şikayet Et
    nevzat. kardeşim önce haberi oku istersen. "Bandırma'ya bağlı 911 Arama ve Kurtarma Derneği'nden gelen ekibin " demiş haberde. Okumuyoruz ama çok güzel eleştiriyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü
Netanyahu kendisini tehdit eden Gantz ve Eisenkot ile tartıştı