Polisimiz hain saldırıda şehit düştü

Nusaybin'de, hafta sonu tatilini geçirmek için babasının evine gelen polis memuru, uğradığı silahlı saldırı sonucu hastanede şehit düştü.

Polisimiz hain saldırıda şehit düştü
Polisimiz hain saldırıda şehit düştü
GİRİŞ 24.08.2015 01:33 GÜNCELLEME 24.08.2015 02:14
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Daha önce PKK tarafından tehdit edildiği ifade edilen polis memuru 20 yaşındaki Yakup Mete'ye silahlı saldırıyı da örgütün yaptığı belirtildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli ve 1 yıllık görevli polis memuru olan Yakup Mete, hafta sonu iznini geçirmek üzere ailesinin yaşadığı Nusaybin İlçesi'nin daha köy statüsünde olan Akarsu Mahallesi'nde gitti. Polis memuru Mete, saat 20.30 sıralarında, evin önünde henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, silah sesi üzerine dışarıya çıkan köylüler polis memuru Mete'yi kanlar içinde yerde buldu. Köylüler tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülen ve durumu ağır olduğu belirtilen Mete, ilk müdahalesinin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis memuru Yakup Mete hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

DAHA ÖNCE TEHDİT EDİLMİŞ 

Daha önce PKK'nın tehdit ettiği belirtilen polis memuru Yakup Mete'ye düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırıyı PKK'nın yaptığını belirten yetkililer, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyonun sürdüğünü kaydetti.
 

KAYNAK: AA - DHA
YORUMLAR 14
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Sehidimizin mekani Cennet olsun, Allah yakinlarina sabir versin. Sehidimizn yakinlari, komsulari takip edilmelidir, sosyal medya kontol altina alinmali, mutlaka iceride bir hain vardir. Icimizdeki Vatan hainlerini tek tek ortadan cikarmamiz lazim. Cözümü isteyen RTE, ama hainler ona karsi, anlasilacak gibi degil.Cözüm mözüm yok size, sizler (PKK/HDP vs.)tek bir dilden anlarsinizzzzzz.... Vur Mehmetcigim vur, Allah adina, Kuran adina , ezan icin, ayyildizli bayrak icin, namus icin, Vatan icin VVVVUUUURRRRR... Affetme bu hainlere, affedersen yarin yine silahiyla karsina cikacaklar,ve yine Sehid haberi gelecek, VUR ALLAH ASKINA....
    Cevapla
  • abdülhamit 8 yıl önce Şikayet Et
    oranın itleri yaptı dağda aramayın cok yakınlarında bile olabilirler
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    hdpkklilarla kendileri kibi mucadele edilmeli ozel ekip ya timler hazirlanmali sivil kiyafede ansizin terroristleri tespit edilen yerde vurmali yoksa polisi koruyamyorsak devleti nasil koruyacayiz
    Cevapla
  • millet 8 yıl önce Şikayet Et
    silah silah mermiye mermi kana kan atıp vurmak serbes olsun ....
    Cevapla
  • Reallife 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatandas rumuzlu arkadas cok guzel bir noktaya parmak basmis.doguda yatirimlar devam etmeli issizlik orani dusurulmeli ve halk egitime kavusturulmali.yerlesik hayati olan hic kimse mermi ile can vermek istemez.doguya 70 yildir surdurulen azinlik politikalrini bitiren cumhurbaskanimiz bu yuzden hedeftir.pkk bastirilip cozum surecine devam edilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'