Şehidin kardeşinden cenazede ağlatan sözler

PKK'lıların roketatarlı saldırısında şehit olan özel harekât polisleri Muzaffer Can Ersoy ve Mustafa Turanlı toprağa verildi.

Şehidin kardeşinden cenazede ağlatan sözler
Şehidin kardeşinden cenazede ağlatan sözler
GİRİŞ 08.09.2015 05:08 GÜNCELLEME 08.09.2015 05:08

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan özel harekât polisleri Muzaffer Can Ersoy ve Mustafa Turanlı, memleketleri Kayseri ve Adana'da toprağa verildi. Şehitler için yapılan törene binlerce kişi katıldı. 

Şehit polis Mustafa Turanlı'nın cenazesi Adana'da çok sayıda Vatandaşın katıldığı hüzünlü törenle toprağa verildi. Şehidin annesi Kısmet Turanlı, oğlunun çok merhametli olduğunu,Diyarbakır’da görev yaptığı dönemde yoksul bir suçluya botunu hediye ettiğini anlattı. 

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi'nin morgundan alınan şehit Mustafa Turanlı'nın cenazesini vatandaşlar ve şehit yakınları alkışlarla uğurladı. Görevli polislerin teselli etmeye çalıştığı şehidin kız kardeşi Gül Turanlı, ''Bir bakın ağabeyim belki nefes alıyordur, belki o değildir'' diye feryat edip ağladı. Elindeki bayrağı bir an bile bırakmayan anne Kısmet Turanlı da, oğlunun arkasından gözyaşlarına boğuldu.

BEBEĞİ 6 AYLIKTI

Şehit polislerden Muzaffer Can Ersoy için Kayseri’nin Bünyan ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Babası Paşa, annesi Ayşe, kardeşi Mustafa, eşi esra ersoy ve diğer yakınları cenaze aracındaki şehit Muzaffer Can Ersoy'a gözyaşlarıyla veda etti. Henüz 6 aylık olan Zeynep de bir yakınının kucağında babasına veda etti. Cenaze namazının ardından Türk bayrağı açan ülkücü grup, 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Şehidim hakkını helal et bize' sloganları attı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!