Onur Özbizerdik hakkında yeni karar!

Gittiği restoranda kendisini içeri almayan bodyguardı silahla vurarak yaralayan Onur Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Onur Özbizerdik hakkında yeni karar!
Onur Özbizerdik hakkında yeni karar!
GİRİŞ 04.02.2016 14:09 GÜNCELLEME 04.02.2016 15:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik hakkında gittiği restorana rezervasyonu olmadığı gerekçesiyle kendisini almayan Hakan Gülmez'i tabancayla vurarak, yaraladığı iddiasıyla yargılandığı davada yakalama kararı çıkartıldı. 

İstanbul Sarıyer'deki bir eğlence mekanında rezervasyonu olmadığı kendisini içeri almayan bodyguardı silahla vurarak yaraladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Onur Özbizerdik, İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya katılmadı. Duruşmaya müşteki Hakan Gülez de gelmedi.

'ACIDI MI CİCİM' 

Duruşmada 'tanık' olarak dinlenen olayın meydanda geldiği restoranda bekçilik yapan Ali Aslan, "Olayın yaşandığı yerde uzun zamandır bekçilik yapıyordum. Onur isimli şahıs arada sırada gelirdi. Bu vesileyle tanıyordum. Hakan, Onur'a 'Rezervasyonunuz var mı?' diye sordu. Onur da 'gel ben sana rezervasyon göstereyim' dedi ve Hakan'a sarıldı sonra patlama duydum. Hakan'ın topuklarından kan akıyordu. Onur 'acıdı mı cicim, istersen seni ben hastaneye götüreyim' diyerek kaçtı. Ambulans çağırıp, arkadaşımızı hastaneye götürdük" diye konuştu. Mahkeme usulune uygun davetiye tebliğine rağmen duruşmaya gelmeyen Onur Özbizerdik hakkında ifadesinin alınabilmesi için yakalama kararı çıkardı.

NE OLMUŞTU?

Çeşitli suçlardan emniyette kaydı bulunduğu belirtilen Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik, Etiler'de kız arkadaşıyla gittiği lüks restoranda loca nedeniyle tartıştığı Hakan Gülez'e ateş açtıktan sonra restorandan kaçmıştı.
"Meskun mahalde ateş ederek güvenliği tehlikeye sokma" ve "ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından tutuklanması istemiyle Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Özbizerdik, "yurt dışına çıkış yasağı" ile "evine en yakın güvenlik birimine ayda bir kez imza verme" zorunluluğundan oluşan adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 7
  • Müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    Ah adalet. !!! Sen ; Eşek arılarının delip geçtiği bal arılarının ise takılıp kaldığı bir örümcek ağı gibisin..
    Cevapla
  • üç 8 yıl önce Şikayet Et
    bu psikopatı derhal içeri atmalılar.
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu normal bir gariban yapsa 10 yıl mahkeme sürer buarada da içeri tıkar ne güzel adelet neresine güveneyim bu adelet sisteminin. çürümüş yargımız dış kabuğu ayakta tutuyor.
    Cevapla
  • saarulaw 8 yıl önce Şikayet Et
    lan gariban biri yapsa 5 yıl hapis verirdi hakimler adaletin sadece isimde kaldığı ülkemiz elbet Allah ında bir adaleti ve hesabı var unutmayın haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır
    Cevapla
  • oguzz 8 yıl önce Şikayet Et
    Guzel ulkemin adaleti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!