Sokak ortasında dehşet dakikaları!

İzmit kent merkezinde F.C., herkesin gözü önünde kız arkadaşının sırtından bıçakladı. Yaralı genç kız tedaviye alınırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

GİRİŞ 11.08.2018 18:46 GÜNCELLEME 12.08.2018 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay öğle saatlerinde, İzmit’in en kalabalık yerlerinden Şaban Sarıgülle Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, F.C. ile kız arkadaşı Sultan Güneş tartıştı. F.C. sokakta yürüyen kız arkadaşı Sultan Güneş’i arkasından koşup sırtından bıçakladı.

Bu arada dengesini kaybeden F.C. yere düşerken elindeki bıçak sokağa savruldu. Genç kız korku içerisinde bir dükkana sığındı. Olayı gören vatandaşlar polisi ve 112 Acili arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekibi genç kıza müdahalede bulundu.

 

 

Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sultan Güneş tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayın ardından kaçan F.C.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR 3
  • KAKTÜS 5 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normal olay. Bıçaklayanı 2 gün sonra salarlar. Başka birini daha bıçaklasın diye.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlıktan nasibini almamış alçaklar, haydutlar için istiyoruz biz idamı. Birisi söylesin İDAM olsa bunu yapabilir mi?
    Cevapla
  • igor 5 yıl önce Şikayet Et
    ifade al sal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi