Ankara'da depoyu pavyona çevirip eğlendiler! Polis bastı

Ankara'da, polis ekiplerince pavyona çevrilen depoya yapılan baskında, içerideki 14 kişiye toplam 60 bin TL ceza kesildi, iş yeri sahibi hakkında da adli işlem başlatıldı.

GİRİŞ 18.04.2020 23:47 GÜNCELLEME 19.04.2020 00:21
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çadır imalatı yapılan bir depoyu eğlence mekanına çeviren kişiler, korona virüs (Covid-19) tedbirlerini hiçe sayarak eğlendiler.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Bu sırada depoda bulunanlardan bazılar eğlence anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Durumdan haberdar olan ve şahısların korona virüs tedbirlerini ihlal ettiklerini belirleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu depoya baskın düzenledi. Polis, baskın sırasında depoda bulunan 14 kişiye, korona virüs tedbirlerini ihlal etmekten toplam 60 bin lira ceza kesti.

GECELİK 750 TL’YE ANLAŞMIŞLAR

Öte yandan eğlence mekanına çevrilen depoda bulunan kadınların daha önceden Ulus semtinde bir eğlence mekanında çalıştığı ve kadınlar ile gecelik 750 TL’ye anlaşıldığı öğrenildi. Ayrıca depo sahibi hakkında da Türk Ceza Kanunu'nun 195. maddesi uyarınca adli işlem yapıldı.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Çadır tente imalathanesinin pavyon olarak kullanıldığı ihbarı üzerine 17 Nisan günü saat 22.00 sıralarında baskın yapılan depoda bulunan 14 kişiye Korona virüs tedbirlerine uymayarak toplum sağlığını riske atmaktan Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi gereği idari para cezası uygulandığını ve iş yeri sahibinin gözaltına alındığını belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 47
  • Adddd 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya utanın kendinizden nasıl insansiniz sizler ya...insanlar virüsten ölürken hastanede ölümle savaşırken sizin nasıl vicdanınız var .Çalgı söyleşi yapıp oynayabiliyorsunuz,unumursamıyorsunuz.ister ölen insanları tanıyın ister tanımayın insanın insana saygısı olmalı. Hayat devam ediyor diye bu kadar olmamalı.yabancılar bile sizin yaptığınızı yapmaz. Utanıyorum sizin gibi insanlardan
    Cevapla
  • Ulaş Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam angaralılar....Ey çek eyyyy
    Cevapla
  • Cancağızım 4 yıl önce Şikayet Et
    Helak olmuş kavimlerin insanları gibi bunlar azgın bir topluluk.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyuyun, yarına çıkacağınız belli değil. Uyuyun ölüm var. Hesap günü var. Uyuyun uyuyun.
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları kömür ocağının birisine gönderin ceza olarak 40 ar ton kömür çıkartsınlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!