Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i kabul etti.

GİRİŞ 15.09.2022 21:52 GÜNCELLEME 15.09.2022 23:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Özbekistan'da temaslarını sürdürüyor. Yarın başlayacak zirve öncesi aralarında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de bulunduğu liderler ile bir araya gelerek Semerkant Kongre Merkezi'ndeki ağaç dikme törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i kabul etti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yarın Zirve Oturumuna hitap etmesi ve ikili görüşmelerde bulunması bekleniyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'nin ardından New York’ta düzenlenecek Birleşmiş Milletler 77’nci Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere, Amerika Birleşik Devletleri’ne hareket etmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmişti
Türkiye, sel felaketi nedeniyle bin 500 kişinin hayatını kaybettiği Pakistan'a insani yardımlar göndermişti. Başbakan Şerif, Türkiye'nin yardımlarından ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vazgeç gönlüm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak Kılıçdaroğlu sen de bu kabiliyet var mı yav gene güldürdün beni senden bu ülkede ne cumhurbaşkanı ne başbakan ne de muhtar olur
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc birliğimizi beraberliğinizi daim etsin. Allah cc yar ve yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuru Turkiyem...ama gozlerin kulaklarin ve dayilarin cok olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu