Zeytinburnu'nda otomobil ile tramvay çarpıştı! İşte kaza görüntüleri

İstanbul Zeytinburnu'nda tramvayın otomobile çarptığı kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

GİRİŞ 06.01.2023 22:31 GÜNCELLEME 06.01.2023 22:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, T1 Kabataş-Bağcılar Hattı'nda ilerleyen tramvay, Seyit Nizam Caddesi'nde tramvay yoluna girerek dönüş yapmaya çalışan 34 DHV 880 plakalı otomobile çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, otomobilde sıkışan yaralı sürücü itfaiye görevlilerinin çalışmasıyla kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle tramvay seferlerinde yaşanan aksama, otomobilin kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazada, tramvay ve otomobilde hasar meydana geldi.

Öte yandan, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde tramvayın, dönüşün yasak olduğu yerden dönmeye çalışan otomobile çarpma anı yer alıyor.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • cahilsavar 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla anlamıyorum aşırı cahillik mevcut memlekette. Araç tramvay yoluna girmiş kaza olmuş yok tramvay vurdu auçlu imamoğlu diye işi siyasete çekmeye çalışanlar var. Allaha şükür kimse ölmemiş ailelerin ciğerleri yanmamış diyeceğimize hemen işi siyasete vurmak abi kafayı yedik milletçe
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    böylelerine nasıl ehliyet veriyorlar? İnsan bi sol tarafına kafayı çevirir bakar kör nokta aybada gözükmez üstelik dönüş yadağıda var
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza olmamış, otomobil kendisini tramvayın altına atmış.
    Cevapla
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    olayları kişiselliştirmeden bakmakda fayda var. burada araç hatalı. sinyalizasyon varsa iş değişebilir. ama haber de u dönüşün yasak olduğu yerde diyor.muhtemelen sürücü de oraya yabancı çok kontrolsüz dönüş yapmış.
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabahat tranvayda olabilir girilmez sokağa girmiştir belkide Yani sürücülernde tranvay yolunu kullanma hakları var sonuçta kurallara gerek yok Bazan böyle kapana takılmalar olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!