Silivri'de kamyon TIR'a çarptı: 3 yaralı

Silivri'de yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kamyon, önünde seyreden TIR'a çarptı. Kazada kamyondaki 3 kişi yaralandı.

Silivri'de kamyon TIR'a çarptı: 3 yaralı
Silivri'de kamyon TIR'a çarptı: 3 yaralı
GİRİŞ 11.03.2023 17:02 GÜNCELLEME 11.03.2023 17:02

Kaza, saat 15.00'da Gümüşyaka Işıklar Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda 34 FLJ 517 plakalı kamyon şoförü önünde ilerleyen TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonda bulunan 1'i kadın 3 kişi bulundukları yerde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ile polis ekipleri sevk edildi. Kamyonda sıkışan 3 kişi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili ekiplerin çalışması sürüyor.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!