Derin donduruculu dehşetle ilgili yeni gelişme!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde derin dondurucu ve buzdolabında 4 ceset bulunmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 1 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 21.06.2023 10:45 GÜNCELLEME 21.06.2023 11:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde derin dondurucu ve buzdolabında Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesetlerinin bulunmasına ilişkin gözaltına alınan cinayet zanlısı S.H. tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.

AA'da yer verilen habere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Bayraklı ilçesinde 18 Haziran'da 3'ü kadın 1'i erkek 4 Türkmenistan vatandaşının kasten öldürülmesi olayının zanlısı Türkmenistan uyruklu S.H. ile yardım ve yataklık yaptıkları öne sürülen 3 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden cinayet zanlısı Türkmenistan uyruklu S.H. tutuklandı, yardım ve yataklık yaptıkları öne sürülen 3 kişi ise serbest bırakıldı.

OLAY

Bayraklı ilçesinde bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucuda vücut bütünlükleri bozulduğu tespit edilen anne Gülkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova (30) ve Laçin Geldiyarova (28) ile Ruslan Kerimov'a ait cesetler bulmuş, şüpheli S.H. gizlendiği Çeşme ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ezo 10 ay önce Şikayet Et
    Bi bunlar eksikti. Sadece Suriyelilerin yapınca mı olay oluyor
    Cevapla
  • Konyalı 10 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin geldiği duruma bak arkadaş
    Cevapla
  • salih 10 ay önce Şikayet Et
    insanlar kafayı yemiş beyinlerine oksijen gitmiyor bina bina üstüne yapıyorlar yeşil alan bırakmadılar sonra böyle elleri bomboş kalıyor
    Cevapla
  • Hasan 10 ay önce Şikayet Et
    Mülteciler sadece sığınmak amacı ile gelmiyorlar, yeni ve özgün çeşitlilik getiriyorlar cennet yurdumun kadın cinayetlerine.
    Cevapla
  • Cemil 10 ay önce Şikayet Et
    İdam çıksın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a selamımı iletiyorum
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası