Avcılar Belediyesi önünde işçi eylemi

TÜRK İş'e bağlı Belediye İş Sendikası'na üye işçiler, Avcılar Belediyesi'nde çalışan bin 160 işçinin maaşlarının düzeltilmesi için eylem yaptı.

GİRİŞ 04.08.2023 11:53 GÜNCELLEME 04.08.2023 13:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Avcılar Belediyesi önünde toplanarak ücretlerinde iyileştirme yapılmasını isteyen işçiler, sloganlar attı. Belediye İş 2 No'lu Şube Başkan Yardımcısı Savaş Doğan, geçen yıl yürürlükte imzaladıkları sözleşme ardından her ürünün fiyatının kat kat arttığını, Avcılar Belediyesi yönetiminin bazı müdürlerin maaşlarını 30 bin TL'ye çıkarıldığı halde işçilerinin 12 bin TL aylık ücretle geçinmelerinin istendiğini söyledi. Yöneticilerin kafalarına göre sistem uyguladığını, işçilere mobing uyguladığını öne süren Doğan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin bu duruma müdahale etmesini ve işçilerin çalışma koşul ve ücretlerinin düzeltilmesini istedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Songül 8 ay önce Şikayet Et
    Avcilar belediyesi,ortada hiç bir anlaşma yokken evimize 2 ay içinde yıkılacak boşaltın emri go n derdi.
    Cevapla
  • Tual 8 ay önce Şikayet Et
    İşci haklı
    Cevapla
  • Envers 8 ay önce Şikayet Et
    CHP demek rakı heykel çöp ve tabikide yolsuzluk demek
    Cevapla
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Versenize diğer belediyeler veriyor siz neden altta kalıyorsunuz nasıl olsa vatandaştan temin edilen para verin niye mağdur ediyorsunuz kendinizi akıllı olun seçimler yaklasiyor
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    İBB de bitmiş durumda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak