'1 milyon Filistinli Türk vatandaşı olacak' iddiasına yalanlama

İletişim Başkanlığı, '2 milyar dolar karşılığında 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olacağı' yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

'1 milyon Filistinli Türk vatandaşı olacak' iddiasına yalanlama
'1 milyon Filistinli Türk vatandaşı olacak' iddiasına yalanlama
GİRİŞ 07.11.2023 11:47 GÜNCELLEME 07.11.2023 11:47

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi,nden yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarındaki "Netanyahu'dan açıklama: 2 milyar dolar karşılığında 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olması, Türkiye'de yaşaması konusunda Erdoğan ile anlaştık" iddiasının doğru olmadığı bildirildi.

"BÖYLE BİR AÇIKLAMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yönde bir görüşmesi veya İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun böyle bir açıklaması söz konusu değildir. İddialar tamamen uydurmadır."

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı