Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan şehit asker Evcin'in ailesine taziye ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

GİRİŞ 13.01.2024 14:32 GÜNCELLEME 13.01.2024 15:39

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Eskişehirli şehidin Odunpazarı ilçesindeki baba evini ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, baba Nazif Evcin ve anne Ferah Evcin'e taziyelerini iletti.

Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin

Şehit için Kur'an'ı Kerim okunmasının ardından dua eden Erbaş, "Allah yolunda öldürülenler için ölüler demeyin. Hayır, onlar diridirler fakat siz bilemezsiniz" ayeti kerimesini hatırlatarak, "Biz hiçbir şehidimize ölü demiyoruz, onlar diridirler. İnşallah Muhammed Tunahan'ımız da Allah'ın izniyle Peygamberimize komşu oldu." ifadesini kullandı.

Taziye ziyaretinde Erbaş'a Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve İl Müftüsü Bekir Gerek de eşlik etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!