Galata'da şüpheli ölüm, Norveçli turist ölü bulundu!

Beyoğlu'nda kiraladıkları evde haber alınamayan turist çift, evde hareketsiz halde bulundu. Olayda Norveç uyruklu Egil Skarbo'nun hayatını kaybettiği belirlenirken Yunanistan uyruklu Avangelia Vrakani hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 15.01.2024 11:17 GÜNCELLEME 15.01.2024 11:31

İstanbul Beyoğlu'nda iki gün önce kiraladıkları evde haber alınmayan turist çift, temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Çiftin vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet izine rastlanamadı.

İHA'nın haberine göre olay, saat 13.30 sıralarında Beyoğlu Galata'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Norveç uyruklu Egil Skarbo (52) ve Yunanistan uyruklu Avangelia Vrakani (31) 2 gün önce bir uygulama üzerinden bir daire kiraladı.

DİĞER TURİST TEDAVİ ALTINDA

Daireye giren çiftten uzun bir süre apartman görevlisi İbrahim E. haber alamadı. Bunun üzerine İbrahim E., evin sahibini arayıp çifte ulaşamadığını söyledi. Kapıyı açan olmayınca yedek anahtarla içeriye giren İbrahim E., çifti yatak odasında yatar vaziyette olduğunu gördü.

Ardından apartman görevlisi polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Norveç uyruklu adamının hayatını kaybettiğini belirledi. Yunanistan uyruklu kadın ise ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Norveçli turistin kesin ölüm sebebi inceleme sonucu belli olacak. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Norveç uyruklu turistin cansız bedeni, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Turistin kesin ölüm sebebi burada yapılacak inceleme sonrasında netlik kazanacak.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti