Kırım'da savaş çanları çalıyor

Kanal 7'de Arka Plan programında Fehmi Koru, dünya gündemini değerlendirdi. Ülke TV'nin sevilen programı Sıradışı'nda Turgay Güler, konuklarıyla birlikte Ukrayna'daki son gelişmeleri konuştu. Kanal 7'nin renkli sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show'da panik ataktan kurtulma yöntemleri anlatılırken, Hayat Dediğin dizi kuşağında ise beğeniyle izlenen ‘Derman' adlı bölüm ekrandaydı.

Kırım'da savaş çanları çalıyor
Kırım'da savaş çanları çalıyor
GİRİŞ 04.03.2014 16:55 GÜNCELLEME 04.03.2014 16:55

Ukrayna'daki gelişmeler

Kanal 7'de ekrana gelen Arka Plan'da dünya gündemi değerlendirildi. Fehmi Koru, Ukrayna'daki son gelişmeleri ve Rusya'nın savaş kararı alması durumunda Avrupa'nın olası tutumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

3 Mart'ta yayınlanan Arka Plan'ı izlemek için tıklayın

Ukrayna'da neler oluyor?

Ülke TV'nin sevilen programı Sıradışı yine bomba gibiydi. Turgay Güler stüdyo konukları Yusuf Kaplan ve Ömer Özkaya ile birlikte Ukrayna'da başlayıp Kırım'a sıçrayan krizi değerlendirdi. Bu süreç ile ilgili olarak Avrupa, Rusya ve ABD'nin yaptığı açıklamalar masaya yatırıldı.

3 Mart'ta yayınlanan Sıradışı programını izlemek için tıklayın

Panik ataktan kurtulma yöntemleri

Sağlıklı bilginin günlük yaşamdan örneklerle izleyiciyle buluştuğu Dr. Feridun Kunak Show'da bu bölüm, çoğu zaman kalp krizi belirtileriyle karıştırılan panik atak üzerine konuşuldu. Programda ayrıca zayıflama çayı tarifi de verildi.

4 Mart'ta yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show programını izlemek için tıklayın

Dürüstlüğün mükâfatı

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen, hayata dair dersleri ve ibretlik öyküleri ile ekrana gelen Hayat Dediğin dizi kuşağında bu bölüm, dürüstlükten ayrılmamanın mükâfatını gören Nihat'ın hikayesinin anlatıldığı 'Derman' adlı filmle ekrana geldi.

3 Mart'ta yayınlanan Hayat Dediğin - Derman bölümünü izlemek için tıklayın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a selamımı iletiyorum
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü