Gönül Dağı 133.bölüm fragmanı: Yüreğini kor gibi yakacak haber! Can evinden vuruluyor

Korku dolu dakikaların yaşandığı Gönül Dağı 133.bölüm fragmanında Rıfat’ın başı beladan kurtulmuyor. Evinde çıkan yangını görünce başından aşağı kaynar sular dökülen Rıfat’ın hali yürekleri burktu.

GİRİŞ 31.03.2024 15:29 GÜNCELLEME 31.03.2024 15:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 133.bölüm fragmanında bu kez ailesiyle sınanan Rıfat, gördüğü manzara karşısında büyük bir korku ve paniğe kapılır. Evinin alev alev yandığını görünce hayatının şokunu yaşayan Rıfat’ın düşündüğü tek şey hiç şüphesiz ailesidir. Her şeyi bir kenara bırakan Rıfat'ın tek derdi eşinin ve çocuklarının sağlığının yerinde olmasıdır. Canını hiçe sayıp cayır cayır yanan eve giren Rıfat, ailesini kurtarabilmek için üstün bir çaba sarf eder. Peki, Rıfat’ın ailesi yangından sağ salim kurtulabilecek midir?

Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği ve Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gönül Dağı 133.bölümüyle 30 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de tutkunlarını ağırlayacak.

Gönül Dağı'nda Neler Yaşandı?

Amcaoğulları deprem çalışması ile ilgili yazılım sistemi geliştirmeye karar verir. Yazılım sistemini kurmaya çalışırken zorluk yaşayan amcaoğulları ne yapacaktır? Kaya Ailesi gelini olarak Selma, ilk iftar yemeğine bütün aileyi misafir edecektir. İftar hazırlığı sırasında neler olacaktır?

Keriman'ın dönüşüyle birlikte Selami eşine karşı yabancılık çeker. Japonya'dan misafirleri gelen Keriman'a amcaoğulları yardım eder. Ramazan'ın misafirlerden birini yanlışlıkla kaybetmesiyle neler yaşanacaktır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bitmesini istemediğim ve beğenerek izlediğim bir dizi.. dram oluyor ve dozajında oluyor ki her türlü zorluklara karşı birlik ve beraberlikle verilen mücadeleler daha anlamlı kılıyor...
    Cevapla
  • tokatlı 1 ay önce Şikayet Et
    ulen illa bişeyler çıkartacaksınız iyice baydınız artık
    Cevapla
  • Zehra Betül 1 ay önce Şikayet Et
    Bence olumlu düşünelim izlenme için yapıyorlar sonuçta diğer dizilerde bundan daha kötüleri var "Gönül Dağı 10 numara 5 yıldız"
    Cevapla
  • türemiş 1 ay önce Şikayet Et
    çok haklısın kardeşim
    Cevapla
  • Orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Tmm dizi güzelde..bukakadar çok aynı kisilerin başına bela musibet gelmesi çok bunaltti...sanarsin lanetli bı kavim...
    Cevapla
  • gardss 1 ay önce Şikayet Et
    iyi her bölümde başka oyuncular oynasın her bölüm bir başka olayları anlatıyor aynı kişilerin hayatından kesitler deyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!