Kızıl Goncalar 13.bölüm fragmanı: Naim'den insanlığa sığmayan hamle! Çok yazık dedirtti

Yoğun gerilim ortamının oluştuğu Kızıl Goncalar 13.bölüm fragmanında hesap gününün gelip çattığını vurgulayan Naim'in gazabı korkunç oldu.

GİRİŞ 02.04.2024 19:15 GÜNCELLEME 02.04.2024 19:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kızıl Goncalar 13.bölüm fragmanında çok katı kurallara sahip olan Naim'in Meryem'in cezasını kesmesi ve acımasızca şiddet uygulaması yürekleri ağza getirdi. Meryem'in hesabını mahşere bırakmayacağını belirten Naim'in gözünü kan bürür ve akıllara durgunluk veren bir hamlede bulunur. Meryem'in başına gelen talihsiz olayı öğrenir öğrenmez büyük bir endişeye kapılan Levent ise imdadına hızır gibi yetişmek için çabalasa da Beste'nin engeline takılır. Kızıl Goncalar'da Levent'in Meryem'e yardımının dokunmasından son derece rahatsızlık duyan Beste, gitmemesi adına ciddi baskı uygular.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 19.bölüm fragmanı: Savaşın fitili ateşlendi! Hodri meydan...Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 19.bölüm fragmanı: Savaşın fitili ateşlendi! Hodri meydan...

Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği, Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Şükrü Necati Şahin, Melih Özyılmaz ve Ceylan Güleç'in senaryosunu kaleme aldığı Kızıl Goncalar 13.bölümüyle 1 Nisan Pazartesi tarihinde saat 20:00'da NOW TV'de seyircisini ağırlayacak.

Kızıl Goncalar'da Neler Yaşandı?

Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrenir. Bir yandan babası Suavi’yle yüzleşir bir yandan kızı Mira’nın sürprizleriyle boğuşur. Kararını hayata geçirebilmek için Levent’in imzasına ihtiyaç duyan Suavi’nin ise yeni bir planı vardır.

Sadi gözüne giren Affan ile Feyza ve Affan’ın nişan merasimi yapılırken öte tarafta Hasna ve Müyesser Cüneyd’i etkisi altına aldığını ve her şeyin sorumlusu olduğuna inandıkları Zeynep için yeni bir tuzak hazırlar. Cüneyd Zeynep’in gizemli tavırlarından şüphelenirken bir büyük şüphe de Nadire’nin doldurduğu Naim’in aklına düşer. Bu şüphe Meryem’in en büyük korkusuyla yüzleşmesine sebep olacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ömer 1 ay önce Şikayet Et
    Gayet iyi bir dizi. Kimin eli, kimin cebinde belli olmayan dizilerimi izleyelim.
    Cevapla
  • SonEditörBükücü 1 ay önce Şikayet Et
    Bu saçma ve Müslümanları kötüleyen diziyi köpürterek günahlarına ortak oluyorsunuz.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    rtük bu diziyi neden kaldırtmıyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...