Ben Bu Cihana Sığmazam 63.bölüm fragmanında şaşkına çeviren karar! Duyunca inanamayacak

ATV'nin yoğun ilgi gören dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 63.bölüm fragmanında Elif, tüm dengeleri altüst edecek bir karara imza atar.

GİRİŞ 01.04.2024 09:13 GÜNCELLEME 01.04.2024 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 63.bölüm fragmanında Ada'nın umulmadık anda gelmesi tüm hesapları bozacak olaylara zemin hazırlar. Ateş ve ailesinin arasına girmesinin doğru olmadığının altını çizen Elif, geri dönüşü olmayacak bir karar alır. Yeni bölüm fragmanında Elif'in 'Benim gitmem daha doğru' çıkışıyla Ateş hayatının şokunu yaşar.

İnci Taneleri’ne Arka Sokaklar’ın yıldızı geliyor! Onu ekranlarda görmeye hazır mısınız?İnci Taneleri’ne Arka Sokaklar’ın yıldızı geliyor! Onu ekranlarda görmeye hazır mısınız?

İki sezondur yayın faaliyetini hız kesmeden sürdüren Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam 63.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyenlere heyecan ve gerilim dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Sıfırıncı Gün'den transfer! Acun Ilıcalı'nın dizisindeydiKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Sıfırıncı Gün'den transfer! Acun Ilıcalı'nın dizisindeydi

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Neler Yaşandı?

Bu Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümünde Leyla, Ömer'in vurulması ile birlikte karnındaki çocuğu ve kaderiyle baş başa kalır. Cezayir onları kurtarmak için zamana karşı yarışır. Leyla ve Ömer'in durumu merak konusu olurken, Cezayir yaptıklarının bedelini ödetmek için Gedikali'nin peşine düşer.

Mehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanında kimsenin beklemediği ayrılık! Vefat ettiMehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanında kimsenin beklemediği ayrılık! Vefat etti

62.Bölüm Foto Galeri

Behçet, paralarını ele geçirerek Cezayir'e ağır bir darbe vurduğunu düşünür. İkili bir kez daha karşı karşıya geldiğinde, Cezayir'in Behçet'e vereceği karşılık herkesi şaşırtır. Cezayir'in oğlunu kurtarmasının ardından Müfit, Erman'a meydan okuyarak masayı dağıtır. Taziyev'in namlusundan çıkan kurşun ise olayların seyrini tamamen değiştirecek, bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • rıza 4 hafta önce Şikayet Et
    iyice hanımlar lokali filmi oldu iyice sacmaladilar film adreralin yok filmde vırvır dan baska bisey yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Özel hastanede yenidoğan vurgunu