Çamoluklu 'insan yetiştiren' aday adayı

'Lokal' tabir edilen duman altı mekanların akla geldiği derneklerin dışında bir dernek var ki çalışmaları milli sınırları aşmış.

Çamoluklu 'insan yetiştiren' aday adayı
Çamoluklu 'insan yetiştiren' aday adayı
GİRİŞ 28.02.2015 09:00 GÜNCELLEME 28.02.2015 09:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Giresun’un şirin ilçesi Çamoluk’un kadirşinas insanlarının kurduğu bu ilçe derneği, boyunu aşan işler yapması ile ünlenmiş. Derneğin unvanı Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği.

7 Haziran Milletvekilliği seçimleri için İstanbul 1. Bölge Anadolu Yakası’ndan Ak Parti aday adayı olan Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AYDIN, eski bir bursiyer. Çamoluk Derneği’nin bilinen en etkin faaliyeti burs vermek ve insan yetiştirmek olarak biliniyor.

Çamlıca’da bulunan ve kendi mülkiyetinde olan modern kültür merkezinde faaliyet gösteren derneğin, Filistin’e yardım, Soma maden kazazedelerine destek, Pakistan sel felaketinden mağdur olanlara ev inşa edilmesi, Afrika’da su kuyuları açılması gibi pek çok ulusal derneğin başaramadığı işlere imza atmış olması, özelde Giresun genelde Türkiye olarak derneğe saygın bir imaj sağlamış.

Milletvekili Aday Adayı olan Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AYDIN, dernek çalışmalarını şöyle özetliyor:

Milletimizin Birliği Memleketimizin Dirliği anlayışı ile durmadan dinlenmeden çalışmaya devam ediyoruz. 

Bizden önce görev yapan çok değerli başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizden aldığımız bayrağı taşımanın bilinci içinde emanete sahip çıkıyoruz. Bu konuda tüm hemşehrilerimizin müsterih olmasını arzu ediyoruz.

Dernek olarak hemşehrilerimizden gelen makul ve mantıklı her talebi mutlaka dikkate alıyoruz ve gerekenleri yapmaya gayret ediyoruz. İstanbulda kalacak yeri olmayan bir öğrencimizin barınmasına vesile olmak, iş arayan bir hemşehrimize yardımcı olmaya çalışmak, hemşehrilerimizim bürokraside yaşadıkları sorunları aşmalarına yardımcı olmak, milli veya yerel felaketlerde yardımlar yapmak, Çamoluktan gelen ibadethane, hastane gibi kurumların ihtiyaçlarına yardımcı olmak gibi pek çok fonksiyonel icraatı da ‘’sessiz sedasız’’ gerçekleştirmenin manevi hazzını yaşıyoruz. Yönetim Kurulunda yer alan tüm arkadaşlarımızın manevi dinamiklerimize sahip çıkan insanlar olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum.

YORUMLAR 1
  • Nihat Akarçeşme 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olmasını diliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Eski Mossad Başkan yardımcısından itiraf: Savaşı kaybettik İsrail ekonomisi çöküyor