Bahçeli sadece 3 miting yapacak!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin İzmir, İstanbul ve Ankara'da bölge mitingleri yapacağını belirtti.

Bahçeli sadece 3 miting yapacak!
Bahçeli sadece 3 miting yapacak!
GİRİŞ 08.10.2015 12:20 GÜNCELLEME 08.10.2015 12:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ekim'de Ankara'da düzenlenen toplantı ile partisinin seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaşan Genel Başkan Bahçeli'nin 11 Ekim'de İzmir, 18 Ekim'de İstanbul ve 25 Ekim'de ise Ankara'da bölge mitingleri yapacağını belirterek, bu mitinglere çevre illerden de katılım sağlanacağını ifade etti.

Semih Yalçın, "Üç büyük miting dışında, teşkilatlardan gelecek talepler doğrultusunda, il mitingleri ve kapalı salon toplantıları da düzenleyebiliriz. MHP'nin çok sayıda miting yapmaması, seçim yardımının verilmesinden değil, zaman darlığından dolayı. Bir mitingin masrafı ne ki?" diye konuştu.

Bahçeli'nin yurt dışında miting yapmasının programlanmadığını anlatan Yalçın, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi öncesinde genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin Hollanda, İsviçre, Almanya, Fransa, Belçika ve Avusturya'da düzenlenen çeşitli etkinliklerde gurbetçi seçmenle bir araya geleceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Oguz 8 yıl önce Şikayet Et
    Milletten oy istemeye yüzü yok ne yapsin, halk o hayirlarin hesabini sormayacakmi!
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İktidara neden gelemediklerini veya zaten gelmek de istemediklerini mi anlatacak. bunun icin mitinge gerek yok ki herkes biliyor.
    Cevapla
  • türker 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten miting de boşuna tüm siyasi partiler için çünkü milletin parası harcanıyor yazık zaten yeni seçimden çıktık herkesin aklı var mitingle oy veren yok akıllıca keşke diğer konularda da akıllıca davransa
    Cevapla
  • nese 8 yıl önce Şikayet Et
    Mitinginde deterjan reklamı yapana lider demem.Açın izleyin trajedi,ağlayalım mı? Gülelim mi bilemedim...
    Cevapla
  • Ersu 8 yıl önce Şikayet Et
    En büyük Tayyib babaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti