Kılıçdaroğlu ile Vecdet Öz görüştü: İşte ilk açıklamalar

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adalet Partisi’nin Genel Başkanı Vecdet Öz ile görüştü.

GİRİŞ 22.05.2023 15:30 GÜNCELLEME 22.05.2023 15:36
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 15.00’te Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile görüştü.

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Var olma-yok olma mücadelesi veriyoruz. Hepimizin sorumluluğu var. Kamplaşmadan ayrılan birbirini kucaklayan bir Türkiye hepimizin temel hedefi. Bu artık referanduma dönüşmüş durumda. Artık bu yapının sistemin değişmesi lazım. Düşünce özgürlüğünün, yargı bağımsızlığının gelmesi lazım. Bütün vatanseverleri sandığa davet ediyorum.

Vecdet Öz'ün açıklamalarından öne çıkan başlıklar ise şöyle:

Ata İttifakı'nı kurmuştuk, Zafer Partisi ile birlikte. Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı. Sinan Oğan beyi teklif ettik geldi, yüzde 5'te kaldı. İkinci tura kalan iki ittifak vardı. Demokrasinin devam etmesi için kararımızı verdik. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun şahsına destek kararı çıktı. Bu karar oybirliğiyle çıkmıştır.

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Adalet Partisi Genel Merkezi’nde yapılacak görüşme öncesinde ATA İttifakı’nın dağıldığını belirten Öz, Kılıçdaroğlu’na destek olacaklarını söylemişti.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 38
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    kac oyu var bunların. 15 bin mi 20 bin mi? Bu değirmenin suyu nerden geliyor. Bu kadar il ilçe örgütlerinin kirasını nasil ödüyor Bu tabela partileri.
    Cevapla
  • yahya 11 ay önce Şikayet Et
    paravan
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    demek ki sende aynı geminin adamlarindansın
    Cevapla
  • Muhtar 11 ay önce Şikayet Et
    Leblebi çerez partisi bunlar. Bir daha isimlerini kimse hatırlamayacak. Cumhur ittifakı bunlarla asla pazarlık yapmasın. Zaten seçmenlerini sürükleyecek güçleri yok.
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu seni kim tanır kim takar gündeme gelmek için yapılan basit bir çaba. Daha önce gelseydin en az 5 vekillik ve cumhurbaşkanı yardımcılığı kapardın. Biraz acemisin siyasette herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi