CHP'li milletvekili'nden istifa tehdidi

CHP Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren, memleketinden istediği isim aday yapılmayınca partisinden istifa edeceğini açıklayarak, dilekçesini hazırladı ve restini çekti.

CHP'li milletvekili'nden istifa tehdidi
CHP'li milletvekili'nden istifa tehdidi
GİRİŞ 06.02.2009 13:42 GÜNCELLEME 06.02.2009 13:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diren, yerel seçimlerde Tokat'ın Turhal ilçesinde Mehmet Ali Pekdemir'in aday gösterilmesini istedi ancak Nusret Yıldız aday gösterildi. Diren'in duruma tepki olarak istifasını sunduğu açıklandı. Diren, "İstediğim kişi aday gösterilmezse istifam geçerli" dedi.

(Haber 7)

YORUMLAR 5
  • Celil YILMAZ 15 yıl önce Şikayet Et
    Değmez Orhan Bey. Sayın Vekilim, ben Turhal'da görev yapan biriyim. CHP daha adayını belirleyemezken SP adayı Yılmaz Bekler mükemmel ilerlemeler yaptı. Bugün MHP adayı kalp krizi geçirdiğinden adaylıktan çekildi. İnsanlar adaya oy verir, partiye değil. Ben bir Ak paritliyim, ama Ak partinin Turhal belediye başkanını beceriksizin biri. Bu millet bir daha bu başkanı seçmez. Görünen o ki, istemiye istemiye Yılmaz Bekler'i başkan yapacağız.
    Cevapla
  • Bahadır KOLTAN 15 yıl önce Şikayet Et
    DİMES. Orhan Ziya Diren DİMES'in sahibidir bilginize... Değerli bir sanayici hemde rest çekmekte haklı...
    Cevapla
  • İsmail SALTIK 15 yıl önce Şikayet Et
    Alnınızdan öpüyorum. Aynen böyle işte, durmak yok birbirinize düşmeye devam.
    Cevapla
  • Hüseyin GÜNAYDIN 15 yıl önce Şikayet Et
    oh oh oh ne güzel ne güzel. ya bugun sabahtan beri chp haberlerini okuyorum :) sevinçten yerimde duramıyorum ve düşünüyorum yalan siyaseti yapanlar iftira atanlar hiç bir zaman huzur bulamazlar bakalım yaklaşık 1.5 ay var seçimlere daha neler çıkacak kim bilir
    Cevapla
  • asc 15 yıl önce Şikayet Et
    Dusun birbirinize... Buyruun.. CHP budur iste..ne fazla ne eksik.. CHP budur.. Cocuk oyunu gibi. BEnim istedigim olmuyor.. O zaman oynamiyorum..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a selamımı iletiyorum
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!