Hasta taşıdığına inanmayıp ambulansı durdurdu! Kapıyı açınca sorduğu soru ile şoke etti

Bahçelievler'de ambulansın içinde hasta olmadığını iddia ederek boş yere siren çaldığını söyleyen bir motosiklet sürücüsü, ambulans şoförüyle tartıştı.

GİRİŞ 28.02.2024 12:55 GÜNCELLEME 28.02.2024 13:21
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Olay, Bahçelievler’de özel bir hastanenin önünde yaşandı. İddiaya göre, ambulans şoförü hastane önüne ambulansı park ettiği sırada, motosiklet sürücüsü ambulansın hasta taşımadığını iddia ederek küfür etmeye başladı. 

Sirenlerin boş yere açıldığını söyleyen motosiklet sürücüsü ile ambulans şoförü arasında tartışma çıktı. Şoför kendisine inanmayan sürücüye ambulans içindeki hastayı gösterdi. Hastayı ve sağlık görevlisini gören sürücü ise 'Aciliyeti var mı?' diye cevap verdi. O anlar, ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

HASTAYI GÖRDÜ 'ACİLİYETİ VAR MI?' DİYE SORDU

Ambulans içindeki sağlık görevlisine "Aciliyeti var mı?" diye soran motsiklet sürücüsü, kendisini cep telefonula kaydeden ambulans şoförüne de, "Sen niye sinyal vermiyorsun, bu kadınla ne alakası var?" şeklinde ifadeler kullanarak, küfürler savurdu.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 61
  • sütçü 1 ay önce Şikayet Et
    kamu görevi yapan tüm araçlara ve sürücülerine asker .polis .ambulans.makam araçları.vs. fiziki ve sözlü şiddete karşı infazsız ertelemesiz hapis cezası verilirse düzen sağlanır...
    Cevapla
  • MLO 1 ay önce Şikayet Et
    beyin?
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    ya nasıl bir tipsiniz arkadaş? Aciliyeti varmı diyor? Yahu sanane arkadaş ya! Sanane! Ambulansa boşken de yol verilir çünkü bir an önce geri dönüp, hazır beklemek durumundadır. Yahu siz kimsiniz de birşey ispatlansın size ya???
    Cevapla
  • hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Olası Kastla İnsan Öldürme Suçundan yargılanmalı.nettt
    Cevapla
  • memo can 1 ay önce Şikayet Et
    bu ülke tüm cahillerden kurtulmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!