Davutoğlu'ndan kritik ateşkes açıklaması

Dışişleri Bakanı Ahmet Dvutoğlu İsrail'in bozduğu ateşkes sonrası konuştu.

Davutoğlu'ndan kritik ateşkes açıklaması
Davutoğlu'ndan kritik ateşkes açıklaması
GİRİŞ 01.08.2014 14:40 GÜNCELLEME 01.08.2014 14:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya'da basın mensuplarına Gazze'yle ilgili durum hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Davutoğlu'nun o açıklamaları:

"Meşal ateşkesi bozmayacağını bize söyledi. Dünyanın göz önünde bir halk bombalarla bir katliama maruz kalıyor. Bu ateşkes bir fırsattı. İlk günden sayın Kerry'e de söyledim. BM'den bir heyet istedim. Alandaki BM heyetiyle irtibat halindeyiz.

Önemli olan ataşkesin devam etmesi. İsrail'in ateşkesi ihlal ettiği ortadadır. Bir an önce ateşkes için elimizden geleni yapacağız. İnsani yardımlarımızı da yapacağız.

Filistin tarafına yapılan suçlamalarla ateşkesin bozulması İsrail tarafına da bir şey kazandırmaz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Çakmak | Tüm AB ve ABD İsrail taraftarı iken maalesef çok bişey yapamıyoruz | Ama Araplar tamamen uyuyor. Arabistan + Mısır + Türkiye , evet çok bir şey değil sadece bu 4 ülke İsraile karşı Türkiye gibi tepki koyabilse, ortak karar alabilse emin olun israil kaçacak delik arayacaktır. Mısır ve Arabistanda İnşallah bir yeşil devrim yapmalıyız. bu ülkelerin halkı artık ayağa kalkmalı ve Dikta yönetimleri devirmeli. Tüm siyonistler ülkelerinden tamamen silinene kadar seçtikleri başkanlarına etten duvar olmalılar. Onlar kesin bir zafere ulaşmadan evlerine dönmemeliler. Sağ olsun Erdoğan bizim yapmamız gereken ne varsa, tüm acıları sırtlayarak, her türlü düşmana karşı göğsünü siper ederek ülkemizi siyonistlerden temizledi temizliyor. Ama diğer ülkelerde bu fazla uzun sürmez, çünkü Türkiye onlara temizliği öğretecek onlarda temizleyecek hepsi bu.
    Cevapla
  • bilge fen 9 yıl önce Şikayet Et
    Bolivya kadar olamadık. Adamlar İsraile vize koydular.Biz zengin israilli turistleri vizesiz ülkemizde ağırlıyoruz.Bence bizim Uluslar arası gücümüz sadece kınamaktan ibaret
    Cevapla
  • Mehmet Çakmak 9 yıl önce Şikayet Et
    anca kınama. Anca kınayın. Kınamaya devam. Ben de şu vatandaş halimle kınayabiliyorum. Koskoca devletimiz benle eşit kuvvette mi? Arabistana laf söylüyoruz Türkiye ne yapıyor?
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    elinde atom bombası olan yok mu?. Allah rızası için israilin tepesine 1 tane atom bombası yollasın. tüm dünya bu pis hayvanlardan bile aşağılık mahluklardan kurtulsun.
    Cevapla
  • Majestelerim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu yağın satışına neden izin veriliyor . madem ki tehlikeli, piyasadan toplatılmalı...insan sağlığı söz konusu olunca öncelikli konu olmalı ve derhal piyasadan kaldırılmalı bu yağlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!