Köpek dehşeti saniye saniye kamerada

Rusya'nın Ural bölgesindeki Pervouralsk şehrinde bir köpek sokak ortasında dehşet saçtı. Korkuç olay saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 09.07.2012 14:07 GÜNCELLEME 09.07.2012 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Biri sahibi üç kişiyi yaralayan Amerikan Staffordshire cinsi köpek, ancak polisin kurşunlarıyla etkisiz hale getirildi. Dehşet anı saniye saniye kaydedildi. 

Görgü tanıkları, sahibinin gezdirdiği köpeğin sokakta aniden bir kıza saldırdığını çevredekilerin müdahalesiyle kızın kurtarıldığını, köpeğin bu sefer sahibine saldırdığını ifade etti.

Görüntülerde, yere kımıldamadan yatan köpeğin sahibi, olay yerine çağırılan polisin gelmesiyle yağa kalkarak koşmaya başlıyor. Köpek sahibini ısırmak için arkasından koşarken, polis ateş etmeye başlıyor. Hırçın köpek önce yere yatırdığı sahibini, daha sonra yardıma gelen başka bir kişiyi daha yaralıyor. Bu sırada polisin kurşunlarına hedef olan köpek, olay yerinde öldü. 

Köpeğin yaraladığı  biri sahibi üç kişi hastaneye kaldırıldı. 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • ahmet ilhan 11 yıl önce Şikayet Et
    köpekleri değil fakirleri besleyiniz. köpek lisanı hal ile diyorki ''rabbim bize rızkımızı nasıl kazanacağımızı daha doğarken talim ettirmiş''. insanoğlu önce afrikadaki ve diğer yerlerdeki masum insanların garib ve fakirlerine destek versin. enerjisini isalmiyetin yayılmasına, gençlerin sefahetten kurtulmalarına harcasınlar. demek istiyor. tabi anlayana rabbim hayırlısını versin ami amin
    Cevapla
  • adam turk 11 yıl önce Şikayet Et
    bunda ne varki?. putinin şu anda çanak tutuğu suriyedeki ler bundan bin beter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi