Altaylı CHP'yi aklama telaşına girdi: Belediyelerin sorumluluğunu Bakanlığa yıktı!

Türkiye'de yaşanan her olayda provokatif çıkışlarıyla bilinen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bu kez de CHP’li Muğla ve Marmaris belediyelerinin sorumluluğunu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na yıktı.

GİRİŞ 08.05.2023 22:41 GÜNCELLEME 09.05.2023 14:10
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Yazdığı yazılar ve sosyal medya hesabından yaptığı algılarla Türk toplumunun sinir uçlarıyla oynayan Fatih Altaylı bu kez de CHP'li belediyeleri aklama telaşına girdi. Yakın dönemde Diyanet İşleri Başkanlığı'nı hedef alan, "Depremzedelere yardım kampanyalarını RTÜK engelledi" diye yalan söyleyen Altaylı, bugün yaptığı paylaşımda ise, CHP’li Muğla ve Marmaris belediyelerinin sorumluluğunu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na yıktı.

RTÜK, Fatih Altaylı'nın depremle ilgili provokatif yalanı için cezayı kestiRTÜK, Fatih Altaylı'nın depremle ilgili provokatif yalanı için cezayı kesti

CHP'Lİ BELEDİYELERİ AKLADI BAKANLIĞI SUÇLADI!

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabından 08.05.2023 tarihinde “Burası Bozburun körfezinde denize sıfır bir yer. Massi Ayağacı mevkisi. İnşaat yapmanın imkanı yok ama işini bilen her şeyi yapıyor. Bölge halkının şikayetlerine rağmen gelen jandarma sadece zabıt tutup gidiyor. Katliam sürüyor. Dur diyen olur mu! Zannetmiyorum ama bir umut işte. “ diye bölgeden görüntünün de yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Ancak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü, Fatih Altaylı’nın 08 Mayıs 2023’te paylaştığı alanla ilgili 08 Mart 2023 tarihinde yani Altaylı’nın bu yazısından tam 2 ay önce CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi’ne ayrı ayrı “İmar Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde bölgedeki yapılaşmayla ilgili işlem yapılmasını” istenen resmî yazı gönderiyor. Ancak bu resmî yazıya rağmen iki CHP’li belediyenin de adım atmadığı ortaya çıktı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü, aynı zamanda 08.03.2023 tarihli yazısında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi’ne “Söz konusu parselin Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde kalmaktadır.” uyarısında bulunurken, aynı parselle ilgili yine “Datça Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında ‘Marjinal Tarım Alanında’ kalmaktadır. Alt Ölçek imar planı bulunmamaktadır.” şeklinde de yapılaşmanın İmar Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde yasal olmadığına da dikkat çekiliyor.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 234
  • Komando erol 11 ay önce Şikayet Et
    Sen önce sabah aynaya iyi bak karakterini bulacaksın.
    Cevapla
  • onrat38 11 ay önce Şikayet Et
    çamur at izi kalsın
    Cevapla
  • Serdengeçti 11 ay önce Şikayet Et
    Chdpkk li belediyelerin olduğu çoğunluğu turistik yerlerdeki yağma ve rüşvete yolsuzluğa baksa görevlilerin ve yakınlarının hesapları kontrol edilse yüzyılın hırsızlığını yağmasını görmeniz kaçınılmaz!?Ama nemalandiklari fonlandıkları hizmet ettikleri yeri hiç görmez hedef şasırtırlar!?80yìl hiçbir şey yapmayıp 20 yıl gece gündüz çalışan Akparti'yi karaladıkları gibi!?
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    araştırıp soruşturmadan zırvalıyor
    Cevapla
  • dedem 11 ay önce Şikayet Et
    fatıh ne olacak senın bu halın. sanırım ptronun bır sabrettı ıkı sabrettı, yakında senı kapı onune koyar, malumun gerceklesmesı gıbı bıseyler olur,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı