Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Tası tarağı toplayıp huzurevine taşındı

Kurtlar Vadisi, Seksenler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol alan Tahsin Tonkuş'un 20 yıldan beri huzurevinde kaldığı öğrenildi. Konuya ilişkin açıklama yapan oyuncu Tahsin Tonkuş, şimdilerde İstanbul'da olmak istediğini de dile getirdi.

Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Tası tarağı toplayıp huzurevine taşındı
Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Tası tarağı toplayıp huzurevine taşındı
GİRİŞ 30.03.2024 22:06 GÜNCELLEME 30.03.2024 22:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

73 yaşındaki oyuncu Tahsin Tonkuş huzurevine yerleşmesinin duyulmasının ardından gündem oldu. Sivas Valiliği İhramcızade İsmailhakkı Toprak Huzur Evi’nde kadlığı öğrenilen Tahsin Tonkuş konuya ilişkin açıklama da yaptı. 

Kurtlar Vadisi, Seksenler, Arka Sokaklar, Recep İvedik Galip Derviş ve Lale Devri gibi dizilerde oyunculuk performansı sergileyen Tahsin Tonkuş  huzurevindeki personellerle bir aile gibi yaşadığını dile getirdi. 

20 yıldan beri huzurevinde kaldığı öğrenilen oyuncu konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: Şimdi İstanbul huzurevinde olmak isterdim daha yakın olacaktım projelerde çalışmaya devam edecektim. Orada mümkün olmadı boş yer olmadığından dolayı o nedenle Anadolu’ya geldim. Yoksa İstanbul’da olsaydım çalışmalarım devam edecekti. Biz ya tiyatro provasında ya da sette nefes alıyoruz. Diğer zamanlar kendimi yarım nefes alıyor yarım yaşıyor kabul ediyordum. Takdir edersiniz ki tiyatro provaları, sahnesi olsun insana hayat veren yerlerdi. O nedenle hep o dünyanın içindeydim. Koca bir hayat su gibi geçti. Gençler mutlaka drama eğitimi alsınlar. Ben tiyatro dışında bir hayat düşünemiyorum. Doktor da olsanız avukatta olsanız kendinizi ifade edebilmenin en güzel en kolay sanatı dramadır. Başarıya giden yol insanın kendini ifade edebilmesinden geçer.

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Osman kılıc 3 hafta önce Şikayet Et
    Şuurlu insan akıllı olur şuursuz insan ne kendine ne çevresi e nede vatanına faydası olmaz
    Cevapla
  • Aynadaki 100 4 hafta önce Şikayet Et
    Amcanın Keyfi yerinde ise mesele yok
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    53 yaşında huzurevi mi yani bi yanlışlık olmasin
    Cevapla
  • Transferci 1 ay önce Şikayet Et
    Kaçıncı bölüm de oynadı , civatalik yapma
    Cevapla
  • Yorgun 1 ay önce Şikayet Et
    Babür bey orada ihtiyar heyetinde
    Cevapla
  • Arda sonmez 1 ay önce Şikayet Et
    Biz niye hiç ekranda göremedik acaba amcayi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha