İYİ Parti'den İmamoğlu'na peş peşe tepkiler: Hata bizde... Seni başkan seçtirtmeyeceğiz!

İYİ Partili Mete Koca, "İmamoğlu'nun operasyon çektiğini" söyledi, "Seni başkan seçtirtmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İYİ Parti GİK Üyesi Elibol da "Hata bizde" dedi, İmamoğlu'na önceki destekleri için özür diledi.

GİRİŞ 14.12.2023 10:46 GÜNCELLEME 14.12.2023 17:10
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nın dağılmasının ardından İYİ Parti ile CHP arasında restleşme devam ediyor. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a eleştiriler yöneltiyor. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecindeki tutumlarına da tepki gösteren Akşener, "Keşke onlar olmayaydı da ben olaydım" demişti. 

CHP'li Kerimoğlu'ndan İmamoğlu'na: Ona hasta gözüyle bakıyorum!CHP'li Kerimoğlu'ndan İmamoğlu'na: Ona hasta gözüyle bakıyorum!

İYİ PARTİLİ İSİMDEN TEPKİ: İMAMOĞLU OPERASYON ÇEKİYOR!

İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Akşener'in talebiyle istifa etmişti. Sarı, daha sonra yapılan seçimde yeniden aynı göreve geldi.

İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, "İmamoğlu'nun İBB Meclis üyeleri üzerinden operasyon çektiğini" öne sürdü. Koca, "Operasyonun büyüğü 31 Mart'ta olacak Sayın Eş Başkan. Seni başkan seçtirtmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"NİCE FALSOLARINA RAĞMEN DEFALARCA ELİNDEN TUTTUK"

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Aslıhan Elibol da İmamoğlu'na tepki gösterdi. Elibol, "Hata bizde ki Beylikdüzü sınırları dışına çıkamayacak adamın, kendi genel başkanı bile sahip çıkmazken, nice falsosuna rağmen defalarca elinden tuttuk" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul'da deprem! Grup Başkanvekili görevinden istifa ettirildi!İYİ Parti İstanbul'da deprem! Grup Başkanvekili görevinden istifa ettirildi!

CHP- DEM Parti (HDP) görüşmesinde gündeme oturan sözler: Eş Başkan diyesim geldiCHP- DEM Parti (HDP) görüşmesinde gündeme oturan sözler: Eş Başkan diyesim geldi

İyi Parti kapıyı kapatınca Özel onlara koştu! CHP'den DEM Partisi'yle seçim pazarlığıİyi Parti kapıyı kapatınca Özel onlara koştu! CHP'den DEM Partisi'yle seçim pazarlığı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    45 yıldır siyaseti takip ederim, siyasi nabizlari tutarım ımamoğlu tam sowmen, demirel rahmetli nabza göre şerbet verir di ,ımamoğlu ben tam 4x4 lük çalışarak istanbul için kendini işe verdiğini duymadım görmedim merak ediyorum sonuç nolacak bizim mahalleden öyle görünüyor
    Cevapla
  • cengiz 4 ay önce Şikayet Et
    tıpış tıpış oy vereceksiniz
    Cevapla
  • Sirius 4 ay önce Şikayet Et
    Eko siyaset tarihinden ve gündemden silinmelidir ibb kaybedince CHP dende darbe yiyecek kibir deryası tiksindirici yalan dolan kelimeler yetmez buna
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Son pişmanlık neye yarar her şeyin bir bedeli var buraya kadar :))
    Cevapla
  • Ercan 58 4 ay önce Şikayet Et
    Kafa yeni çalıştı giden 5 yılami yanarsın çalınan 100 milyar liraya mi siz karar verin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti