Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre tarafından savunuldu: Köpekler havlasın

Orhan Gencebay, Murat Kurum ile birlikte seçim şarkısını söyleyince olanlar oldu. İktidar yanlısı olmakla suçlanan Orhan Gencebay sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Konuya ilişkin açıklama ise eşi Sevim Emre'den geldi.

GİRİŞ 01.04.2024 12:57 GÜNCELLEME 01.04.2024 12:57
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Murat Kurum için şarkı besteleyen ve Murat Kurum ile birlikte şarkıyı seslendiren Orhan Gencebay sosyal medya üzerinden eleştirilerin odağında oldu. İktidar yanlısı olmakla suçlanan Orhan Gencebay'a gelen eleştirilere eşi sevim Emre yanıt verdi. 

Geçtiğimiz gün Murat Kurum Şişli'de Roman vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Davete katılanlardan biri de Türk sanat müziğinin önemli temsilcilerinden biri olan Orhan Gencebay oldu.

Murat Ünalmış'tan büyük tepki sonrasında açıklama! 'Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim'Murat Ünalmış'tan büyük tepki sonrasında açıklama! "Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim"

Orhan Gencebay yemekte Murat Kurum ile birlikte Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'a bestelediği 'Sadece İstanbul' şarkıyı seslendirdi. O anlar sosyal medyaya yayıldıktan sonra usta sanatçı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yapılan eleştirilere sessiz kalmayan ise Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre oldu. Sevim Emre yaptığı açıklamada şu ifadelere imza attı: Eşim siyaset üstü bir kişilik. İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu. Köpekler havlasın boş verelim.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 69
  • osman 3 hafta önce Şikayet Et
    Orhan kim ben tanımıyorum
    Cevapla
  • Laz 3 hafta önce Şikayet Et
    O pkk lilar size verdiği zaman kürt kardeşiniz CHP ye verdiği zaman pkk ayıptır utanın karaktersizler
    Cevapla
  • Kuzey 3 hafta önce Şikayet Et
    Garibanin halinden gariban anlar bunlar varlik icinde ne bilsinler garibani ekmek alamayan insanlar var asgari ücret emeklilerin maasi çok kötü..ne bilsinler anca konusurlar
    Cevapla
  • Sezer 3 hafta önce Şikayet Et
    Ünlu olmak bu kadar şımarmanızı gerektirmez.Malesef para ün insanı fazlasıyla şımartıyor Herkes taşıyamıyor Dr
    Cevapla
  • Doruk 3 hafta önce Şikayet Et
    En kibar tabiriyle söyleyeceğim bu kadının sözleri tam bi hadsizlik,kendini bilmezlik. Yaşına verelim desem 80 yaşında yaşıtı,tanıdığım çok insan var. Hepsi haddini bilen insanlar. Sadece yazıklar olsun. Fotolarına yaptığı milyonlarla shopta kurtarmaz böyle bi hadsizligi.
    Cevapla
  • İlhan 3 hafta önce Şikayet Et
    Niye senin partini desteklemeyen senden olmuyor diye atlar ölmez,az bile söylemiş.siz eleştirilerinizi ülke içinde bölücülük yapmaktan çekinmeyen ve onlarla destek olanlara yap eleştirini. Terör destekçisi olmayan her parti herkes tarafından desteklenebilir size ne oluyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha